2777
2789
عنوان

دوست فقیر

121 بازدید | 6 پست

بچه ها شما با یکی دوست میشین که موتور داشته باشه و توی بدترین منطقه شهر باشه و ی خانواده داغون؟بعد اینکه کارم نداره و قراره بعدا بره تو ارتش یا ی شهر دیگه؟! من نمیدونم چرا دوسش دارم!منم دلم میخواد با ماشین بیاد سراغم یا بریم رستورانای انچنانی! اصلا میشه روی این طور ادمی حساب باز کرد؟میخواد بعدا که رفت سرکار بیاد جلو

آینده رو هیچکس نمیدونه سنش چنده؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱

اگه پرتلاش باهاش باش

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

شاید باورت نشه ولی شدم 

موتور هم نداشت؛خونشون هم کلا توی شهر نبود روستا بودن 

خانوادش آدم های خوبی بودن ولی از لحاظ مالی یمقدار ضعیف بودن 

بیکار هم بود 

ببین خلاصه کنم برات که اولا اگه وضع مالی خودتون خوب باشه اختلاف فرهنگی اینقدر زیاده که کلا نمیتونین همو درک کنین و طرز برخورد و صحبت و رفتار و عقایدتون تفاوتش زیاده 

ثانیا وقتی یه نفر به کسی که خیلی ازش سرتره برسه با خودش فکر می‌کنه که من فرد خیلی خاصی هستم پس بقیه که از این بهتر باشن هم میتونم به دست بیارم و اون تازه به تو قانع نمیشه و به بالاتر از تو فکر میکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

والا ازدواجهای هم سطح فرهنگی و مالی الان هم به زور پایدار هست چه برسه که اختلاف و خواسته ها متفاوت باشه 😐🤦 یکسال نشده از اون عشق جز جنگ و دعوا چیزی بجا نمی مونه ! 

وعده وعید برای آینده زمانی جواب میده که شما اینقدر به طرف امید و ایمان داشته باشی که بدون نظر خواهی به عشق و علاقه و صبر ادامه بدی ! وقتی داری می‌پرسی یعنی ...

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦