2789

هيچ كدوم اينا هاي كپين عزيزم 

اصلش ساخت اين دو كشور نيست 

اما هاي كپيم به معني فيك به اون معني اشغال نيست 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هيچ كدوم اينا هاي كپين عزيزم  اصلش ساخت اين دو كشور نيست  اما هاي كپيم به معني فيك به او ...

خب من یه اسپرت نایک خریدم ۲۶۰۰ فروشنده گفت اینا مارک حتی فیلمشو نشونم داد چطور رفته از کیش آورده گفت اینا وارداتی هستن پاکت و کد اسکن داره داخل کفش هم مارک کوچیکی هست یه جاش نوشته ساخت چین و اینم بگم خیلی سبک و راحته الان بنظرتون سرم کلاه گذاشته ؟

خب من یه اسپرت نایک خریدم ۲۶۰۰ فروشنده گفت اینا مارک حتی فیلمشو نشونم داد چطور رفته از کیش آورده گفت ...

نه خوب خریدی بپوش استفاده کن 

همین قیمتاست

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی
خب من یه اسپرت نایک خریدم ۲۶۰۰ فروشنده گفت اینا مارک حتی فیلمشو نشونم داد چطور رفته از کیش آورده گفت ...

نه اصلش ده دوازده تومنه 

و هاي كپيش همين حدود 

كار خوبي كردي 

ولي اصل نيست هاي كپيه كه نسبت به كفشايي كه تو بازه بشدت كيفيت خوبي داره

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

نایک قیمت چین و ویتنام همینه

چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت می‌نامند و زندگی در نکبت را صبر می‌دانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا می‌اندازند. گاندی