2777
2789
عنوان

معیاراتون برای ازدواج

156 بازدید | 17 پست

الان از خیلیا بپرسی مثلا میگن نمیدونم قد بلند و چشم فلان و اینا ولی اینا بیشتر برای دوستیه چون ازدواج همه چی خیلییی جدی تره و تاثیراتش خیلیییی زیاده معیاراتون و بر اساس اولویت بندی میگید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احترام و احترام و صد احترام ....

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤

من خودم قدم بلنده ۱۷۸ دیگه ترجیح میدم حداقل همقدم باشه 

مذهبی اصلا نباشه روشن فکر از خانواده مستقل باشه 

ب روز باشه بگرده سفر بره کتاب بخونه ب خودش برسه و اجتماعی باشه

❤️فمنیست بی دین❤️ 

بر اساس اولویت:

۱.تحصیلات و شغل

۲.اخلاق و تربیت

۳.خانواده و فرهنگشون

۴.پول(نه لزوما پولدار ولی حداقل در حد خودمون باشن)

۵.قد

۶.چهره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

اعتقاد 

اخلاق کم حرفی

تحصیلات شغل استقلال مالی 

خانواده 

ظاهر 

همه رو دارن همسرم خدا رو شکر 

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

قد برای منم مهمه چون آینده میبینم تو مهمونی و عروسی ک دوتا کفش مجلسی بپوشم نمیخوام بلند باشم

خانواده خود پسر خیلی مهمه سطع مالی سطح فرهنگی سطح اعتقادی برابر باشه

خود پسرم مردونگی و جنم داشته باشه ماشین نداشته باشه اوکیه خودم میخرم اما خونه داشتن خیلی مهمه کجا و چندمترش مهم نیس اما باید داشته باشه

خوش اخلاق مهربونه دست بزن نداشته باشه فحاشی نباشه حلال زاده باشه. حروم خور نباشه. دین و ایمون داشته باشه. پولدار باشه. خونه ماشین شغل آبرومند داشته باشه .درک و شعور داشته باشه دهن بین و دهن لق نباشه.خونواده خوبی داشته باشه تحصیلات داشته باشه. اهل دود دم نباشه

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید