2789
عنوان

موندم چع کنم🙁

98 بازدید | 6 پست

بابام بیچاره ضامنمون شده الان طرف پولش میخواد از بابام بابام زنگ زد گفت دارین بریزین به حسابش من ندارم وگرنه میدادمش روم نشد بهش بگم الان نداریم گفتم باشه به شوهرم میگم بریزه 🙁الان روم نمیشه زنگ بزنم بگم نداریم میدونم اونا خودشون هزارتا مشکل دارن ندارن بدن

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋
نمیشه از یه جای دیگه جور کنید قرض کنید یا

به شوهرم میگم قرض بگیر ولی نمیگیره ولی خودش داشته باشه به دوستاش قرض میده همین اول عید ۴تومن به یکی از دوستاش قرض داد اون زنگ زد پولش پس بده گفت نه نمیخوام آنقدر خره بخدا

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرم میگم قرض بگیر ولی نمیگیره ولی خودش داشته باشه به دوستاش قرض میده همین اول عید ۴تومن به یکی ...

عه یعنی نگرفت 4 تومنو؟ بگید نیاز دارم به طرف پول خودتون بوده که

ما در این عالم، که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن... آقایون لطفا درخواست دوستی ندید

چقدر پول نیاز دارید  چند وقته از یارو پول قرض گرفتیتد

حدود ۵ تومن در واقع اون آقا پول کاری که برامون کرده رو میخواد پول کارگریش رو...

عه یعنی نگرفت 4 تومنو؟ بگید نیاز دارم به طرف پول خودتون بوده که

نفهمه بخدا نفهمه