2777
2789
عنوان

حافظه‌ی گوشی

51 بازدید | 3 پست

اگر توی تنظیمات عدم ذخیره داده‌ها رو درج نکرده باشی و پیام‌رسان تا به حال داشته پیام‌ها رو سیو میکرده باید چیکار کنی؟ خیلی از حافظه‌ی گوشی رو میگیره؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

باید رو قسمت مدیریت فایل ها برید و پوشه مربوط به اون اپ رو باز کنین و کلا دیلیت کنین هر بار.

مثلا من پوشه های تلگرام و واتس اپ و اینا حتی پوشه اندروید هر از چند روز دیلیت میکنم بطور اتومات ساخته میشه ولی یه حجم  عظیمی داده و عکسای بدرد نخور و فایلای بیخود پاک میشن

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!
باید رو قسمت مدیریت فایل ها برید و پوشه مربوط به اون اپ رو باز کنین و کلا دیلیت کنین هر بار. مثلا م ...

پاک که میشه کلا پاک میشه دیگه؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاک که میشه کلا پاک میشه دیگه؟

بله بله. ولی توی کارکرد اپلیکیشن شما اثری نداره😊

فقط فایلای اضافی و دانلود شده دیلیت میشن. 

کلا بهترین اپ تلگرامه چون اگرم چیزی دیلیت بشه تو حالت ابری و دانلود دوباره قرار میگیره. تلگرام تمام کنندس لعنتی. هر بارم با کلی اپشن اپدیت میشه.

هَر چه در فَهمِ تو آیَد، آن بُوَد مفهومِ تو!