2777
2789
عنوان

بارداری

84 بازدید | 10 پست

بچه ها من خواهرم خیلی مشکل پزشکی داشت تا باردار شد..همش توگوشم می‌خوند توهم مثل من میشی..

من همش میترسیدم نکنه برای منم اینطور باشه پارسال یه چکاب دادم بدون سونو .دکتر گفت فقط پرولاکتین ودارو داد خوب شدم..

یه چندمدت اقدام کردم..الان ۶روزه از پریودم گذشتم .ولی بی بی چک منفی وپریود هم نمیشم..نمیدونم باردارم یانه..

گاهی ذوق میکنم میگم حتما باردارم ولی گاهی هم میگم نکنه به خاطر یه دلایل دیگه پریود نشدم...

اصلا هم قبلا قرص جلوگیری نخوردم ..

همش نگرانم نکنه مثل خواهرم باشم..اونم پریودنمیشد یادمه بی بی چک میزد منفی بود...

پریودیام منظمه جز توفصل زمستان...

شماهم شده باردار بوده باشین ولی بی بی چک منفی باشه..آخه ۶روز گذشته..دوسه روز قبل از موعد پریود هم درحد خیلی کم یه بار لکه بینی داشتم ودیگه تمام

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم بدنا باهم متفاوته اصلا به این فکر نکن که چون خواهرتون مشکل داشته و دیر باردار شده شماهم مثل اون هستید 

تو اقدام پری عقب جلو و میشه اگه لک دیدی که انشالله لکه لانه گزینیه عزیزم 

عجله نکن بزار ۲ _۳روز دیگه با ادرار صلح بی بی چک بزن یا ازمایش بتا بده انشالله که مثبته گلم استرس نداشته باش 

•گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم بدنا باهم متفاوته اصلا به این فکر نکن که چون خواهرتون مشکل داشته و دیر باردار شده شماهم مثل او ...

ممنونم عزیزم..❤

یه چندروز دیگه صبر میکنم..خدابزرگه

چندروز دیگه چه بی بی مثبت شد چه منفی میرم میدم آن شاءالله. باید ناشتا باشم؟؟

نه مهم نیست.انشاله بارداری

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره. حقیقت تک سایزه تن هر مغزی نمیره