2777
2789

آیفون نو که پلپ شدس که دیگه مطمنه! ولی تو شهرتون از جای مطمن بخر...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگترین عیبش اینکه که برای پیدا کردن برنامه هایی که مورد نیازت هست ممکنه یه خورده مشکل داشته باشی یا مجبور بشی هزینه کنی غیر از این دیگه عیبی نداره .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

۱۳ که دیگه نوش نیست

باید به یه کار بلد نشدن بدی اینکه حتما پلمپ باشه خش نداشته باشه و سلامت باطریش

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

اگه نو باشه یا به قول خودمون نات اکتیو زیاد مشکلی نداره و نیاز نیست که خیلی نگران باشی

من تازه ۱ ماه ۱۳ پرو نات اکتیو گرفتم خداروشکر خیلیییی راضیم قبلا سامسونگ داشتم تنها معایبش اینه باتریش زود خالی میشه که اونم عادیه من روزی ۲ تا ۳ بار میزنم شارژ چون هر دقیقههههه گوشی دستمه و همش ف یلتر شکنم روشنه در عوض کلییییییی مزایا داره از دوربین بگیر تا کلی چیز دیگه 

فقط موقع خرید اداپتور حتماااا حواست باشه که اداپتورت اصل باشه که مشکلی برای هلث باتریت پیش نیاد

ازdiji kala  میخام بگیرم؟خوبه؟

نمیدونم والا من اونموقع که تازه ۱۳ اومده بود بیرون خریدم و از خود مغازه گرفتم که جلو چشمم پلمپشو وا کنه...الان که دیگه آیفون نو نیست بنظرم حضوری بخری بهتره

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
اگه نو باشه یا به قول خودمون نات اکتیو زیاد مشکلی نداره و نیاز نیست که خیلی نگران باشی من تازه ۱ ما ...

چقد خریدی عزیزم؟نو یا استوک؟

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
اداپتورش چند گرفتی عزیزم؟من میخام قسطی بگیرم 

تقریبا ۳ تومن گلم قسطی و نقد بستگی به خودت داره عزیزم من نقدی گرفتم 

فقط سعی کن اگه قسطی می‌گیری چند جا بگردی یه جا پیدا کنی که سود کمتری ازت بگیره