2777
2789

چ دختر لوسی😑خدا ب خانوادش صبر بده 

اینا ب فکر خودشونم نیستن دیگه خانواده و..‌مهم نیست 

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من نميدونم چطوري ميشه به يه نوجوان توضيح داد تو اوج سن حساس بتونه خودشو كنترل منه و عقلاني تصميم بگي ...

-------------------

توضیح نمیشه داد. باید از اول درست تربیت بشه

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چ دختر لوسی😑خدا ب خانوادش صبر بده  اینا ب فکر خودشونم نیستن دیگه خانواده و..‌مهم نیست

شاید با پسره رابطه داشته نتونسته ب خودش قبول کنه ک طرف نامزد کرده بیچاره دختره هم سن منه😭😭😭

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

بااين كارش هم اين دنياشوازدست داد هم اون دنياشو خانوادشم كه داغداركرد خداياآخرعاقبت بخيرمون كن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
رو پسره ام ريخته موقع كبريت كشيدن پسره خودشو ميكشه كنار ظاهرا

-------------------

اه اه  نوش جون پسره 

چه ساده بوده دختره

به نظر من که پسره حق داشته دختره معلومه ادم زندگی نیست. عقل درست و حسابی نداره

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

پسره هم اين صحنه هيچ وقت ازجلوچشمش دورنميشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين