2777
2789

روانشناس مدرسه دختر من تاکید میکرد به محبت بیش از اندازه پدرا و میگفت اگه پدر دخترش رو سیراب محبت و عشق کنه محاله اون دختر تو سن کم وابسته عاطفی بشه به شخص دیگری یا بخواد زود ازدواج کنه خیلی تاکید داشت

پس عزیزم سعی کن لاقل از سر احساس مادر نشی چون مسوولیتش خیلی سنگینه من خودم گاهی خودم در میمونم زیر ب ...

میدونم از سر عقل ک نگاه میکنم وقت زیاده درسمو بخونم نظر شوهرمم همینه میگه بریم مسافرت و خوش بگذرونیم بعد ولی از سر احساسم عاشق بچه ام میخوام

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناس مدرسه دختر من تاکید میکرد به محبت بیش از اندازه پدرا و میگفت اگه پدر دخترش رو سیراب محبت و ...

علاوه بر محبت ي نكته هاي ديگه هم هست مسيوليت دادن مثلا بهش پول بديم تو پمپ بنزين بنزين بزنه 

يا مثلا تعميرات ساده يادش بديم 

در واقع مرزبندي توانايي و جنسيتي نكنيم تا ياد بگيره به خاطر جنسيتش ضعيف نيست

دعا میکنم دائما” خدا کمکم کن خواهشا” رویام بزرگه گفت برا رسیدن بهش دو راه جلوته پاشو برنامه کارتو بچین یا بخواب و خوابشو ببین

رنا نه فقط تو رابطه سرويس ميدن تو زندگي ام همينن تو يه خانواده 5نفري هر كس يه نوع غذا دوس دره مادره 5جور غذا ميپزه كه همه راضي باشن يعني رضايت زنه تو زندگي به رضايت شوهر و بچه ها وصله

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
میدونم از سر عقل ک نگاه میکنم وقت زیاده درسمو بخونم نظر شوهرمم همینه میگه بریم مسافرت و خوش بگذرونیم ...

میدونی منم همسن تو ازدواج کردم ولی ۲۹ سالگی بچه آوردم اون ۱۰ سالو واقعاا خوش گذروندم

میدونی منم همسن تو ازدواج کردم ولی ۲۹ سالگی بچه آوردم اون ۱۰ سالو واقعاا خوش گذروندم

ده سال؟؟؟ میترسم ببچه دار نشم بعدا همه برام استرس میدن

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

بچه هارو تا قبل سن بلوغ چشم و گوش بسته نگه ميدارن يه دفعه ميره تو يه محيط بزرگ همه چيزوميببينه كلي سوال داره ولي نميتونه تو خانواده بپرسه ميره پيش كسي كه غلط راهنماييش ميكنه و همونجا مسير اشتبا ه و ميره مثل همين دختره ديروزي

رنا نه فقط تو رابطه سرويس ميدن تو زندگي ام همينن تو يه خانواده 5نفري هر كس يه نوع غذا دوس دره مادره ...

اين فكر غلط ماست 

دعا میکنم دائما” خدا کمکم کن خواهشا” رویام بزرگه گفت برا رسیدن بهش دو راه جلوته پاشو برنامه کارتو بچین یا بخواب و خوابشو ببین
بچه هارو تا قبل سن بلوغ چشم و گوش بسته نگه ميدارن يه دفعه ميره تو يه محيط بزرگ همه چيزوميببينه كلي س ...

اره من حتی نمیدونستم پریود چیه تو اول دبیرستان خودم پری شدم  

خدا جونم مواظب پسرم باش😍
ده سال؟؟؟ میترسم ببچه دار نشم بعدا همه برام استرس میدن

يه مشاور موقعي كه زايمان كردم بهم گفت يه بچه شاد از يه مادر شاد مياد پس شاد زندگي كن