2777
2789
نمیدونم چرا بخث روابط که میشه خانوما اغلب خودشون رو قربانی میدونن یا منفعل هستن 

چون حتي تو ازدواج هم فك ميكنن س ك س يعني سرويس دادن

دعا میکنم دائما” خدا کمکم کن خواهشا” رویام بزرگه گفت برا رسیدن بهش دو راه جلوته پاشو برنامه کارتو بچین یا بخواب و خوابشو ببین
وقتی میدتونه رای بده و گواهینامه بگیره پس برا بدن خودشم میتونه تصمیم بگیره یعنی عقلش کامل بوده 

هنوزم ک هنوزه عقل من کامل نشده  خیلی چیزارو از سر احساسم انتخاب میکنم عقل برا همه متفاوته یکی زود کامل میشه یکی دیر  اون رای هم دولت تعین کرده 

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا بخث روابط که میشه خانوما اغلب خودشون رو قربانی میدونن یا منفعل هستن 

چون افكارمون تو 200سال پيش مونده فرهنگسازي نشده اينجوري جا افتاده متاسفانه

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
چون افكارمون تو 200سال پيش مونده فرهنگسازي نشده اينجوري جا افتاده متاسفانه

اولين قدم اينه ما اينجور مردارو به عنوان پدر فرزندانمون انتخاب نكنيم

دعا میکنم دائما” خدا کمکم کن خواهشا” رویام بزرگه گفت برا رسیدن بهش دو راه جلوته پاشو برنامه کارتو بچین یا بخواب و خوابشو ببین

یه دخترم اگه به پسری اجازه رابطه میده بخاطر نیاز جنسیش هست یا نیاز عاطفیش پس فرق چندانی با هم ندارن فقط چون فرهنگ عامه مردم اینو برای دختر زشت میدونه حس بدی به دختر میده بعدش وگرنه اگه این مساله تابو نبود خیلی ازدواجها صورت نمی گرفت

یه دخترم اگه به پسری اجازه رابطه میده بخاطر نیاز جنسیش هست یا نیاز عاطفیش پس فرق چندانی با هم ندارن ...

بخاطر نیاز جنسیش نیس بخاطر علاقشه چون پسرو دوس داره و نمیخواد از دست بده پسرو

خدا جونم مواظب پسرم باش😍
یه دخترم اگه به پسری اجازه رابطه میده بخاطر نیاز جنسیش هست یا نیاز عاطفیش پس فرق چندانی با هم ندارن ...

دقيقا 

اينو ما بايد جا بندازيم قدم اول عدم انتخاب چنين مرداني براي همسري 

بعد تربيت دخترامون و تاكيد رو ارزشهاي وجوديشون 

بعد تربيت پسرامون و تاكيد رو برابري 

دقيقا  اينو ما بايد جا بندازيم قدم اول عدم انتخاب چنين مرداني براي همسري  بعد تربي ...

موافقم از سن كم بايد اموزش ببينن زن و اسيب پذير و مرد و خشن جلوه ندن

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧