2777
2789

چ دختر لوسی😑خدا ب خانوادش صبر بده 

اینا ب فکر خودشونم نیستن دیگه خانواده و..‌مهم نیست 

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
من نميدونم چطوري ميشه به يه نوجوان توضيح داد تو اوج سن حساس بتونه خودشو كنترل منه و عقلاني تصميم بگي ...

-------------------

توضیح نمیشه داد. باید از اول درست تربیت بشه

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ دختر لوسی😑خدا ب خانوادش صبر بده  اینا ب فکر خودشونم نیستن دیگه خانواده و..‌مهم نیست

شاید با پسره رابطه داشته نتونسته ب خودش قبول کنه ک طرف نامزد کرده بیچاره دختره هم سن منه😭😭😭

خدا جونم مواظب پسرم باش😍

بااين كارش هم اين دنياشوازدست داد هم اون دنياشو خانوادشم كه داغداركرد خداياآخرعاقبت بخيرمون كن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
رو پسره ام ريخته موقع كبريت كشيدن پسره خودشو ميكشه كنار ظاهرا

-------------------

اه اه  نوش جون پسره 

چه ساده بوده دختره

به نظر من که پسره حق داشته دختره معلومه ادم زندگی نیست. عقل درست و حسابی نداره

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

پسره هم اين صحنه هيچ وقت ازجلوچشمش دورنميشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين