ما هم پارسال پول نداشتیم خونمونو ریختن بیرون ۲ ماه خونه فامیل موندیم با زور ی خونه پیدا کردیم الانم دوباره اومدن میگن بریزید بیرون هیچی پول نداریم هیچی
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
[QUOTE=335085298]خدا کمک کنه بهتون ما هم پارسال پول نداشتیم خونمونو ریختن بیرون ۲ ماه خونه فامیل موندیم با زور ...[/QUOراس میگی؟روبیکا داری؟بیای حرف بزنیم؟همسرت چیکارس
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=335085298]خدا کمک کنه بهتون ما هم پارسال پول نداشتیم خونمونو ریختن بیرون ۲ ماه خونه فام ...
اره عزیزم
همسرم ن مامان بابام مجردم من
دلممیسوزدوکاریزدستمبرنمیآید.شبیه عکس پروفایلمم... خدایا تروخدا باشه؟!...🥲 دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔
ما سر یه چیزی بدهکار شدیم خیلی زیاد حدود ۵۰۰ میلیون اینا دیگه اصن وضعمون افتضاح شد
ان شاءالله خونه پیدا کنید