2777
2789

بخاطر دخترم ک میخواد بره مهد 

ببرم و بیارمش

میخواد پی کی بخره 😧😄من خوشم از قیافه پی کی نمیاد پولش ب پراید نمیرسه خودشم ماشین داره میگه این واسه خودت و بچه ها و یوقت میخواستی سرویس بگیر باهاش مدرسه ببری د بیاری  بنظرتون زشت نیست پی کی 😤😁

من با پی کی راننده شدم یادش بخیر اولین ماشین ام بود

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارنه

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

نه منم ماشین قبلیم پی کی بود ...عاشقش بودم اصلا هم به حرف کسی که بی کلاسه و این حرفا اهمیت نمیدادم ...وقتی خریدمش خیلی باهاش آزاد بودم هممممه جا رفتم حتی بیرون شهر ...همیشه به شوهرم میگم پی کی سلطان جاده ها بود برا 

م...اونم بهم میخنده 😅

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

نه منم ماشین قبلیم پی کی بود ...عاشقش بودم اصلا هم به حرف کسی که بی کلاسه و این حرفا اهمیت نمیدادم . ...

جدی؟؟ میشه باهاش مسافرت طولانی هم رفت؟ حس میکنم ماشین اسباب بازین😅😅رانندگی باهاشون راحته؟؟