2777
2789
عنوان

تو خونمون مدام دعا پیدا میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 30 پست

منم زیاددپیدا کردم . زیاد دعوامون میشد دردحد کتک و کبودی دعا نویس گفت اینو ببر ببند ب ی خروس همون دعارو خروس خودشو میکوبید زمین طفلک انقددخودش کوبید مرد . ی دعای گنده تو سبد گل بله برونم پیدا کردم بردم گفت باید بندازی تو آب بره یعنی زندگیم ب خاک و خون کشیده بودن الانم گاهی میبینم جلو در خیس چندبار تخم مرغ جلو در شکسته پیدا کردیم شوهرم شست فحش داد آخر دوستش ی چیز داده بود گذاشت بالا در خونه روشم سیمان زد نیفته دیگه پای همرم برید از خونمون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ولی خالم از اینکارا زیاد میکنه اصلا چشم دیدن خوشی مارو نداره منم اعتقاد نداشتم به دعا ولی یه ...

رفتن پیش دعانویس هم خوب نیست دیگ نرو 

این دعانویس ها هم فقط دروغ میگن پیش هرکدومشون بری

برات دعانوشتن 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
رفتن پیش دعانویس هم خوب نیست دیگ نرو  این دعانویس ها هم فقط دروغ میگن پیش هرکدومشون بری برات ...

مادرم میره متاسفانه لعنتیا بالا ۲تومنم میگیرن 

میگم مامان چرته نرو ولی میگه چکار کنم زندگیم بد و بدتر بشه

روز چهارشنبه ساعت ۱ ظهر

رو به قبله و در حالت پاکی بدون اینک با کسی حرف بزنی ۱۰ بار سوره قاف رو بخون پشت بندش با نیت کلی ۱۰۰ بار بگو یا قابض (اگه مطمئنی کی واستون دعا مینویسه بجای ۱۰۰ تا به تعداد حروف ابجد کبیر اسمش بگو ولی اگه مطمئن نیستی کیه ۱۰۰ تا)

این ی نفرین قرانی هست پشت بندشم بگو خدایا نیت دشمنامون رو به خودشون برگردون

من خودم امروز انجام دادم انشالله ک جواب بگیرم

مدام مو پیدا میشه  اخه با مو مگه چکار میکنن

طلسم انجام میدن عزیزم، یه چیزی بگم شاید به چشمت نیاد بگی اثر نداره و فلان، ولی سوره ناس و فلق معجزه میکنه شدیدا، سعی کنی زیاد بخونی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
بعضی وقتا ادم هر چی میکشه از اشناها هست

اره ماهم داریم اینا چون فاقد پدر مشخصی هستن از فشار برا بقیه دعا مینویسن زندگی اونا خراب شه

...What the fu                                                      
طلسم انجام میدن عزیزم، یه چیزی بگم شاید به چشمت نیاد بگی اثر نداره و فلان، ولی سوره ناس و فلق معجزه ...

ممنونم عزیزم انشالا زندگیمون نجات پیدا کنه

بخدا تو خونمون مدام دعوا و اعصاب خوردی سر چیزا کوچیکه

مامان و بابام اینقد با هم بد نبودن ولی الان اصلا باهم حرفم نمیزننن

روز چهارشنبه ساعت ۱ ظهر رو به قبله و در حالت پاکی بدون اینک با کسی حرف بزنی ۱۰ بار سوره قاف رو بخون ...

مرسی عزیزم انشالا هفته اینده انجام میدم

امید ب خودش

واییی وایییی💔 الان رندگیتون چه طوره؟

خوب شد همه چی خداروشکر سر ی چیزایی خنده داری همو میکشتیم یعنی چندبار قشنگ داشت خفه ام میکرد نفسم رفت ی بارم یکی از اقوامشون اومد نون محلی اورد خورد هعی چشم کردم نخور نفهمید شبش ی دعوایی شد الکی زد سرم دیوار افتادم کف خونه داداشم زنگ زده بودم تو دعوا زنگ زده بود دیده بود جواب نمیدم اومده بود از وسط اتاق جمعم کرد برد دو روز بیمارستان بودم . ی بارم با گوشت دعا اورده بودن این از فامیلا خودمون بود ی هفته بعد پختم اینو من ب معده نرسیده دیوونه شده بودم میگفتم من باید برم نمیخوامت ی هفته نمیزاشتم سمتم بیاد حامله ام بودم رفتم عقد نامه بردارم خودمو پرتاب کردم افتاد بچم  رفت دعا گرفت گفتن دعا دادنتون مشخصات طرفم داده بود کامل تا دعا رو با حلوا پختن خوردم درست شدم .خلاصه آدم خونه خراب کن چشم خوشی دیگران ندار زیاد سعی کن رفت و آمد نکنی سرکه و آب مخلوط کن دور تا دور خونه بریز

2790
2778
2791
2779
2792