2777
2789
عنوان

استرس و پانیک

151 بازدید | 27 پست

دوباره شروع شد

یک ماه بود خوب شده بودم و دارو میخورم یه ماهه اما استرسم که دوباره بیشتر شده پانیک هم به صورت خفیف برگشته

من چی کار کنم دیگه

کارهای روزانه ای مختل شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با چند جلسه مشاوره گلم حل میشه قرار نیست همه عمرت دارو بخوری

کارم از مشاوره گذشته

اون رو هم امتحان کردم

الان فقط دوست دارم خوب بشم با قرص هم بود عیب نداره فقط خوب بشم که از درس هام جا نمونم

از اوایل اسفند البته دارو خوردم و خوب شدم منتها الان استرسم که بیشتر شده دوباره خفیف تجربه اش کردم

آره دارو خیلی کمک میکنه اما قرار نیس همه عمرت دارو بخوری ما به مراجعامون تکنیک های مختلف طی چند جلسه آموزش میدیم و حل میشه مشکلشون عزیز

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
آره دارو خیلی کمک میکنه اما قرار نیس همه عمرت دارو بخوری ما به مراجعامون تکنیک های مختلف طی چند جلسه ...

آره دکتر خودمم گفت دوره درمان داره

اما هی تا این خوب بشه من پیر شدم

کارم از مشاوره گذشته اون رو هم امتحان کردم الان فقط دوست دارم خوب بشم با قرص هم بود عیب نداره فقط ...

باید اول از همه فشار زیادی که روت هست کم بشه حتما کمال گرایی بالایی داری.بعد تکنیک های آرام سازی رو انجام بدی

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
آره دکتر خودمم گفت دوره درمان داره اما هی تا این خوب بشه من پیر شدم

نه خوب میشه مشابه شما زیاد داشتم مراجع

باید اول از همه فشار زیادی که روت هست کم بشه حتما کمال گرایی بالایی داری.بعد تکنیک های آرام سازی رو ...

آره کمال گرا هستم

اما متاسفانه هیچ جوره این فشاری که رومه برداشته نمیشه و فقط باید تحملش کنم

کنکوری ام و ...

بوسپیرون و سرترالین من استرسم خیلی بالاست یه دفعه به قلبم همه افکار و حالت های منفی هجوم می یاره

داروی قوی تر میخورم حالم خوب شد ولی نمیگم چون اعتیاد آوره با دکترت صحبت کن. سرترالین خوبه ولی واسه تجربه خفیف من اینقدر حالم بو بود میزدم گوشیمو میشکستم

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
داروی قوی تر میخورم حالم خوب شد ولی نمیگم چون اعتیاد آوره با دکترت صحبت کن. سرترالین خوبه ولی واسه ت ...

آره باید نوبت دکترم رو بندازم هفته بعد 

نوبتم دوهفته دیگه است

متاسفانه جون کنکوری ام و نمیخوام داروها خواب آور باشه دست دکتر تو نوشتن خیلی چیزها بسته است و بیشتر طول میکشه تا اثر کنن

خیلی حال بدیه واقعا عذاب آوره پانیک

شما چی میخوردی؟اثر داشت؟