2777
2789

خیلی ناامیدم

نمیدونم چرا زنده ام

زمان ب کندی میگذره

نازنین هستم 🙋‍♀️عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۸ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

اگ قدت بلنده خوش ب حالت 

دیگ ته امید دادنمه😐🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظری زمان برای تو تصمیم بگیره تو برای زمانت برنامه ریزی بکن بعد می بینی وقت هم کم میاری مدیتیشن یا یوگا برو خیلی کمکت می‌کنه دعام می‌کنی از جلسه دوم به بعد

باورهایم را با تلاش ساخته ام نه با خیال ......

همین نفس کشیدن 

نعمتهای بیشماری که داریم 

جز جز سلولهای بدنمون که بخاطر زنده بودن ما بی وقفه تلاش میکنن 

اینکه از بین میلیون ها اسپرم انتخاب شدیم برای زندگی کردن 

زنده بودن ما

زندگی مثل یه سفر هست 

یه جاهایی ماشین خراب میشه، پولت تموم میشه، یه روزایی از سفر خوش نمی‌گذره 

ولی روزهای خوب هم داره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

"باد با شمع های خاموش کاری ندارد

اگر بر تو سخت میگذرد بدان روشنی"

وینسون چرچیل

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

همین نفس کشیدن  نعمتهای بیشماری که داریم  جز جز سلولهای بدنمون که بخاطر زنده بودن ما بی ...

ولی نمیتونم ب اینا قانع و امیدوار شم

همینکه الله هست و میبینه بزرگترین امیدت باشه🥰❤

نمیتونم قانع شم ب اینا

قدم بلنده ولی ناامیدم

خو اشتب میکنی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792