2777
2789

من 4 روزی میشه که بادوستم قهرم(دختر هست خودمم دخترم). ایشون آنلاینیشو بسته بود من گفتم آنلاینیتو بردار میبینم بیشتر دلم میگیره. گفتم بخاطر من بستی؟(چندروز پیامشو دیر جواب داده بودم گفتم شاید بخاطر اون بسته باشه وناراحت شده باشه) 

گفت نه بخاطر تو نبستم.بخاطر یه کاری بستم(سیم کارت مادرشو انداخته بود روگوشیش برای حذف مخاطبا گفت چند روزی میبندم آنلاینیمو) گفتم دلم گرفته بازش کن.گفت انلاینی خودمه دوس دارم چند روزی بسته باشه.2بارمثل اینو گفت بعد من ناراحت شدم ازش. ودرجواب دلم گرفته و.. این استیکرو داد☹️🤷‍♀️

منم ازاون روز ببعد حرف نزدم. بعد درجواب استیکرا من یه لبخنددادم.دیروز دیدم بعضی پیاماشوپاک کرده.

ازش دلخورم که دیگه بهم اهمیتی نداد. 4ساله باهمیم همو خیلی دوست داریم.تاحالا هروقت حالش خوب نبوده رفتم به حرفاش گوش کردم وفلان وبهمان. اما حرفشو دیدم ناراحت شدم

بنظرتون چه کنم؟ناراحتم. بگم نگم؟ مقصر اون بوده

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه درکش کردم.1بار اون منو درک کنه    

خب شماکاری نکردید که ایشون درک کنن

الان ایشون دوست داره حریمش اینطورباشه

شمابایددرک کنید

منم یک دوستم اینطوره، گاهی دوست نداره ازش خبربگیرم، سوال کنم و...

منم طرفشون نمیرم، خودش میاد

ومیگه تنهاکسی ازدوستان که درک میکنن شمایید، بعضی هاحس خوب نمیگیرن ، کسی زیادسوال پیچ کنه، و..

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
هیچ وقت خودتو محتاج و آویزون کسی نشون نده، خودشو میگیره و کلاس میذاره باید جوری وانمود کنی کلی سرت ...

چند دیقه پیش رفتم تبریک گفتم بهش. گفتم ازت دلخورم و ماجرای اونروزو یه بارم گفتم. گفتم بهش چون عیده از یاد میبرم

چند دیقه پیش رفتم تبریک گفتم بهش. گفتم ازت دلخورم و ماجرای اونروزو یه بارم گفتم. گفتم بهش چون عیده ا ...

همین حرفا یعنی اویزونتم، اونم میبینه مشتاقی ناز میکنه

یعنی چی که چون عیده فراموش میکنم.مگه اون گفت فراموش کن؟!! خودت گِله میکنی خودتم میبخشی؟؟!!

معلومه اصلا اعتماد به نفس نداری

همین حرفا یعنی اویزونتم، اونم میبینه مشتاقی ناز میکنه یعنی چی که چون عیده فراموش میکنم.مگه اون گفت ...

ممنون از نظرنظردادنتون

خب شماکاری نکردید که ایشون درک کنن الان ایشون دوست داره حریمش اینطورباشه شمابایددرک کنید منم یک د ...

همیشه درکش کردم هر حرفی گفته هرکاری کرده.خودش زبانا همیشه میگه 

همودوست داریم 

نگرانشم دوسش دارم. 

نگران بودن هم که گناه نیست.معمولا دوس داره حرف بزنه وقتی ناراحته ازهمه ناراحتیاش اطلاع دارم. تاااینجا کوتاهی نکردم کمم نزاشتم نه بخاطرخودم،بخاطر خدا. دلم نمیخواد ناراحت بمونه میخوام همیشه شادباشه

همین الان تپش قلب دارم . میشناسمش اخلاقاش همه شو

همین حرفا یعنی اویزونتم، اونم میبینه مشتاقی ناز میکنه یعنی چی که چون عیده فراموش میکنم.مگه اون گفت ...

نمیخوام ازش کینه به دل بگیرم.وگرنه میتونم تا سالها پیام ندم بهش. ولی دلم نمیاد.نمیخوام دلخور باشم وباشیم