dinti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 884 عنوان بیچاره شدم 92 بازدید | 7 پست اینهمه مدت میشنیدم که میگفتن مادراشون در حق دخترشون ظلم میکردن میگفتن از ارث خودت بگذر منم گفتم بابای منم فوت کرده نه که این بلا سرم بیارن 1403/01/22 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dinti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 884 خب دیروز برادرم بدو بدو اومد گفت ما چهارتا برادر باهم حرف زدیم که به تو و مامان اندازه ما برسه یعنی از حقشون گذشتن که یکسان بشه
خبرینیست عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5697 دیروز برادرم بدو بدو اومد گفت ما چهارتا برادر باهم حرف زدیم که به تو و مامان اندازه ما برسه یعنی از ... رحمت به شیر پاک خورده .خدا براتون نگهشون دار.برادارای منم به من اضافه تر از ارث خودم دادند
dinti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 884 خب انقد خوشحالم انقد خوشحالم میتونستن همون حق خودمو بهم بدن ولی گفتن ما اگر باهم به یک جا برسیم بهتره نه که خواهرمون چیزی گیرش نیاد همش برسه به ما چهارتا
dinti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 884 رحمت به شیر پاک خورده .خدا براتون نگهشون دار.برادارای منم به من اضافه تر از ارث خودم دادند ای خدا از این برادرا رو برای همه تو این عید ارزو میکنم خدا هیچکسو بی نصیب نزاره
خبرینیست عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5697 انقد خوشحالم انقد خوشحالم میتونستن همون حق خودمو بهم بدن ولی گفتن ما اگر باهم به یک جا ... آدم باشعور کم پیدا میشه .سوا از مالی که بهتون رسیده همیشه یه خوشحالی ته قلب آدمه که قابل توصیف نیست
dinti مدیر استارتر عضویت: 1402/10/07 تعداد پست: 884 آدم باشعور کم پیدا میشه .سوا از مالی که بهتون رسیده همیشه یه خوشحالی ته قلب آدمه که قابل توصیف نیست اره از اینکه میبینی یکی هست هواتو داره و نمیزاره ناراحت بشی خیلی دلچسبه