2777
2789
عنوان

بختک

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 45 پست
اون مرد سیاپوش سراغ منم اومده نصف شب همه اهالی خانه بیدار شدن تا صبح نخابیدیم برا من انگار ی لباس غو ...

حالا من مرد سیاهپوسترو ندیدم

وای خدایا من یه هقته تنهااام یه وخ نیاد🤦‍♀️😂

اون مرد سیاپوش سراغ منم اومده نصف شب همه اهالی خانه بیدار شدن تا صبح نخابیدیم برا من انگار ی لباس غو ...

برای ما سرتا پا حتی صورت سیاه بود

واقعا وحشتناکه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا نیم ساعت بعدش نفسم سنگین بود و بدنم کلا حس نداشت  وحشت کرده بودم باراول بود اینطور شدم

برای خیلیا پیش میاد برای من تقریبا هر شب بود یه دعا برام گرفتن همیشه بالای تختم هست مجردم بودم پیش میومد 

هر چقدر بیشتر بهش فکر کنی بیشتر درگیرش میشی فقط سعی کن رو به پهلو بخوابی که نتونه بیفته روت دست شوهر ...

همیشه ب پهلوم

اره شوهرم گف یه دستت بزار نزدیکم باشه ک زودتر متوجه بشم

واقعا حال خیلی بدی بود دوس ندارم دوباره تجربه کنم

حالا من مرد سیاهپوسترو ندیدم وای خدایا من یه هقته تنهااام یه وخ نیاد🤦‍♀️😂

فکر نکن بهش 

من تنهام باشم تلوزیون روشن میزارم نگاه میکنم تا خوابم ببره خونه سکوت باشه ادم بیشتر میترسه و حس میکنه صدا میاد

همیشه ب پهلوم اره شوهرم گف یه دستت بزار نزدیکم باشه ک زودتر متوجه بشم واقعا حال خیلی بدی بود دوس ن ...

البته شوهرت همون لحظه نگاتم کنه متوجه نمیشه چون در ظاهر چیزی مشخص نیست روحت داره اذیت میشه ولی خیلی نزدیکش باشی وقتی تکون بخوره بهت بخوره ازون حالت خارج میشی

برای ما سرتا پا حتی صورت سیاه بود واقعا وحشتناکه

ار دیگه کلن سیا انگار ی کیسه زباله چسبناک از سرش کشیده بود تا پایین . اندام متوسط میشه گف ریز لاغر کله و حرکات سریع داش حرف نمیزد فقط از طریق ذهنی انگار حرف میزد ک میگف نیت بدی دارم و قصد اذیت داشت