2777
2789
عنوان

عوض کردن شغل

110 بازدید | 9 پست

سلام میخواستم راجب مشکلی که درمورد انتخاب شغل و سردرگمی که دارم ازتون مشورت بگیرم

من پسر ۲۸ ساله هستم و لیسانس دارم و مسلط به زبان انگلیسی هستم و مدرک آیلتس دارم. حدود ۲ سال هست که توی یه شرکت مهاجرتی دارم کار میکنم و درحال حاضر حقوقم ۱۳ میلیون هست ، اما یه مدتی هست که از کارم توی شرکت مهاجرتی خسته شدم و چون کار پر استرسی هست مغزم کشش نداره و به شدت عصبی و کلافه شدم و به همین دلیل به این فکر افتادم که شغلم رو عوض کنم و برم توی کار دیگه ای که اعصاب خوردی کمتری داشته باشه اما مسئله ای که هست اینه که متاسفانه من هیچ شغل و حرفه دیگه ای بلد نیستم و فقط زبان انگلیسی بلدم و همین کار مهاجرتی رو بلدم و برای یادگیریش زمان و انرژی گذاشتم. از طرفی اگر بخوام وارد شغل های دیگه هم بشم باید دوباره از صفر شروع کنم و تا چندماه بدون هیچ حقوقی کارآموزی کنم و هیچ حقوقی به من نمیدن یا خیلی کم میدن. واقعاً الان نمیدونم باید چیکار کنم و گیج شدم

به نظر شما چیکار کنم ؟

چه پیشنهاداتی به من میدید ؟

ممنون میشم صادقانه منو راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم سخته اما اینکار نکن الان حقوقا پایین و سخت میدن حقوق بچسب به کار خودت اما. سعی کن درکتار کار خودت کم بیش وقت بزاری ببینی میتونی ازمون استخدامی معلمی بدی یا ازمونای دیگه یا حرفه ای یاد بگیر چون یهو دربیایی از کارت ممکن بیکار بشی کارتو مملکت کمه برادر 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️

و اینکه من واقعیت توکار ازاد میکم چون خودم فروشتدم ببین ازت خرحمالی میکنن باحقوق کم پس نکن ایمکار بچسب بکار خودت و درکنارش سعی کن حرفه ایم یاد بگیری و ارامش خودتم حفظ کن همه کارت سختیای خودش داره 

عکس پروفایل خودمم به نام اهورا مزدا🖤من از نسل کوروشم دختر اریایی ایران زمینم زادگاهم هگمتانس من اریایی هستم عرب نمیپرسم✌️