night_girl21 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3676 عنوان دوچرخه سواری مداوم میکنین ؟؟؟ 127 بازدید | 7 پست چه مزیت هایی براتون داشته؟من میخاستم پاهام ماهیچش سفت بشه یکم داره تاثیر میذارهدور کمرم و شکم و زیر شکمم هم با اینکه چربی نبود با اینحال با متر ک اندازه گرفتم انگار اونام کوچولو تر شدن یکماز همش مهمتر چون عاشق ورزشم روحیم رو شاداب تر میکنه 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚 1403/01/22 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 22515 قبل بارداریم آره و ساق پاهام ماهیچه هاش سفت شدن،،برای عضلات پا خیلی خوبه. مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا
night_girl21 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3676 قبل بارداریم آره و ساق پاهام ماهیچه هاش سفت شدن،،برای عضلات پا خیلی خوبه. روی باس.نت اثرش چطور بود از بین نبردش؟؟ 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
night_girl21 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3676 من به کمرم بکم فشار میاد زینش سفته رو زینی بخر راحت تر میشی 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
گیسوم_ناز عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 9196 رو زینی بخر راحت تر میشی جدی؟من دیسک دارم فشار میاد یه علتشم اینه دیر به دیر سوار میشم هی بدن میره عادت کنه باز یمدت نمیشینم
night_girl21 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 3676 جدی؟من دیسک دارم فشار میاد یه علتشم اینه دیر به دیر سوار میشم هی بدن میره عادت کنه باز یمدت نمیشینم اگ بخای عادت کنه جوری ک اگ بعدش هفته ای یبار سوار شی بازم بدنت مثل قبل باشه باید سه ماه مداوم هر روز نیم تا یک ساعت سوارشیدرمورد روزینی هم اره خیلی نرم هستن موقع حرکت مخصوصا تو جاده های جاکی و دست انداز ک یکم بالا پایین میشی دیگ ضربه نمیخوره لگنت ببین طبیش هم هست یا ن و واسه دیسک اثر داره یا ن 🌻💚 ߊܭَܝ ߊܢܚࡅ߳ߊܝࡅ߳ܝ ࡅ߳ߊܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ ࡐ ܢܚࡐߊܠܙ ܟܿߊࡎܨ ࡅ߭ܥߊܝࡅ࡙ܥ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ لطفاً🌻ܟܿܥߊܨ ܩܣܝܢ̣ࡐࡅ߭ܩܢ ܫߊܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐܢ̣ܝߊܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇ ܢܚ݅ܭܝࡅ߳ߺߺܙ🌱💚
گیسوم_ناز عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 9196 اگ بخای عادت کنه جوری ک اگ بعدش هفته ای یبار سوار شی بازم بدنت مثل قبل باشه باید سه ماه مداوم هر روز ... میرم میپرسم ممنون🥰