2777
2789
عنوان

غیبت نی نی سایتی

123 بازدید | 21 پست

انقد دلم میخاد بشینیم غیبت بعضی کاربرا رو بکنیم 

کیف میده 🥲😂

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

که تعلیق شیم بعدش؟

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

که تعلیق شیم بعدش؟

🥲🥲

بعدش میترکونیم تاپیکو 

یا تو خصوصیم میشه کرد این کارو

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بشین غیبت منو کن 

گناهام زیادن ، یه ذره شو کردن بگیر 😂🙌🏻

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بشین غیبت منو کن  گناهام زیادن ، یه ذره شو کردن بگیر 😂🙌🏻

شما تاپیکات ب ای قشنگی 

غیبتم کنم دربارت خوبی باید بگم 😂

غیبت گناههه مجازی و واقعی هم نداره

راضی نباشن ....

چه خوبشون و بگی چه بدشون هر دو غیبته...

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟
🥲🥲 بعدش میترکونیم تاپیکو  یا تو خصوصیم میشه کرد این کارو

تاپیکو بترکونیمم نی نی یار بازه براش میاد تعلیق میکنه🚶🏻‍♀️

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره•|.

شما تاپیکات ب ای قشنگی  غیبتم کنم دربارت خوبی باید بگم 😂

قربونت 😁🩷

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

غیبت گناههه مجازی و واقعی هم نداره راضی نباشن .... چه خوبشون و بگی چه بدشون هر دو غیبته...

درست میگین 

ولی ما اصلا نمیشناسیمشون ...