2777
2789

بله من رفتم و در نهایت تاسف به من گفتن چرا انقدر دیر به فکر افتادی که آی وف اف کنی،باید همین الان بری پایین و دارو هارو بخری.خداروشکر که نخریدم. اومدم مشهد.حالم بد شد رفتم بیمارستان گفتن ۲.۵ حامله ای.الانم که به مطب دکتر نصر پیام دادم و کوتاهی دکتر رو گفتم منو بلاک کردن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من رفتم و در نهایت تاسف به من گفتن چرا انقدر دیر به فکر افتادی که آی وف اف کنی،باید همین الان بر ...

چه خوووب.😍😍😍..ولی به نظر من دکتر کوتاهی نکرده...لابد دیده شانس بارداریتون خیلی پایینه!!

یه وقتایی معجزه وار بارداری اتفاق میفته

چی میگی تو😤😤😤😤

بزار منم نظرمو بگم من تازه لاپرا كرده بودم بعد گفت دبوراه برو عكس رنگي!!! اونم بع داز سه ساعت معطلي

بهش گفتم اخه واسه چي گفت من حرف دكتر ديگ هرو قبولن دارم مطمئن نيستم كس ديگه برات درست انجام داده باهش

و نه نگاه به ازمايشم كرد نه چيز ديگ هوقتيم گفتم نميرم گفت پس برو اقدام كن وگذاشت رفت

بميرمم ديگه نميرم اونجا

نميدونم چجوري اسم در كرده چون مشتريهاش از سنش بيشترن فكر كنم كار كردن با دكتر اقصي باعث اسم در كردنش شده و دستگاه سونوش كه خيالي جاها وجود داره

انقدر خوشبخت باش که صدای آرامشت گوش فلک را کر کند
بزار منم نظرمو بگم من تازه لاپرا كرده بودم بعد گفت دبوراه برو عكس رنگي!!! اونم بع داز سه ساعت معطلي ...

من نمی‌دونم چرا انقدر دارن اسم دکتر نصرو بزرگ میکنن اصلا پزشک خوبی نیست چون برای بیماراش وقت نمیزاره و ماماهاش کارای بیمارو انجام میدن ...این دکتر فقط پولکیه هر بار ویزیت و سونو ۳۶۰ هزار تومن میگیره ولی شمارو اندازه ده هزارتومن هم ویزیت نمیکنه ....پروتکل آی وی افی که انجام میده شبیه مراکز دیگه ناباروریه و اصلا کار خاصی انجام نمیده ...از هر پنجاه نفر پنج نفری که پیشش موفق میشن کلی ذوق زده میشن میان ازش تعریف میکنن و بقیه هم جو گیر میشن ...واسطه هایی هم که در مطبش هستن همه دزد و حقه باز هستن، خواهشاً گول ظاهر مطب و مرکزشونو نخورید

بله من رفتم و در نهایت تاسف به من گفتن چرا انقدر دیر به فکر افتادی که آی وف اف کنی،باید همین الان بر ...

برا منم سر بارداری اولم همین اتفاق افتاد ولی دکترم بهترین بود اوایل بارداری پیش میاد احتمال باروری خوب صفره و دکترا میگین ممکنه تا مدتی باردار نشی خوب چون جنین کوچیکه و با آزمایش مشخص میشه نمیفهمن که برای بارداری هست که تخمدان ها اینشکلین

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

سلام متاسفانه اکثریت غریب به اتفاق دکترهای حال حاضر فقط دنبال ویزیت و مسائل مالی میباشند.دکتر نصر هم ازین قضیه جدا نیست من تقریبا ۱۰تا دکتر تا حالا بیشتر عوض کردم متاسفانه هیچ کدام اصلا مشکلاتی که مریض داره و بخاطر اون بهشون رجوع میکنه اصلا اهمیت نداره فقط تا اونجایی که میتونن مریضشون رو سرکیسه میکنن بدون ذره ای حل کردن مشکلاتش و بعد هم آب پاکی رو دستشون میریزن و میگن بسلامت به همین راحتی ....😔😔

من نمی‌دونم چرا انقدر دارن اسم دکتر نصرو بزرگ میکنن اصلا پزشک خوبی نیست چون برای بیماراش وقت ...

سلام منم هر سری میرم بعد از کلی معطلی خودشم نمی‌بینم اصلا ولی خیلیا میگن انتقال جنین و پانکچر رو خودش انجام میده اما من شک دارم چطور ممکنه مال اینهمه بیمارو خودش تنهایی انجام بده شاید اونجا که ماها بیهوشیم میای دیگه انجام بدن بنظرتون من برم پیشش ادامه بدم یا بیخیال شم

منم رفتم پیششون ای وی اف کردم منم نظرات خوب بقیه رو خوندم تو سایت همه خوبشو گفتن 

رفتم ولی از اول ویزیت تا اخر ای وی اف ندیدمش فقط برا پانکچر و انتقال دیدمشون

دکتر پولکی هستن و همه رو به تخمک یا جنین اهدایی معرفی میکنند 

همش به فکر پولن همین که انتقالم منفی شد اصلا به هیچ وج زنگ نزدن که پیگیری کنند مشکل چی بوده منی که 30 تومن هزینه کردم هیچی به هیچی شد تاز لوله سمت چپمم برداشتتم و الان فقط ای وی اف مونده برام که منفی شد 

به نظر منم پولی هستن  ای وی اف روند یکیه همه جای دنیا یک روش داره مهم تشخیصشونه 

گفتن کیفیت اسپرم و تخمکات عالیه عالیه در کمال ناباروری از 17 تا تخمک 5 تا جنین گرید ب شد که دوتاش انتقال دادن اگر دکتر خوب و بود و پولکی نبود یه داروی تقویتی تجویز میکرد که کیفیت اسپرم و تخمک بالا میبرد که من این همه هزینه که کرددم به فنا نره هدفشون از این کار فقط و فقط انجام دوباره ای وی اف و هزینه بیشتر برا مراجع کنندس اصلا پییشنهاد نمیدم با وجود اینکه خصوصی هست یه سه تا تخت کزاشتن ریکاوری وقتی انتقال میدی اصلا جا ندارن که بکم استراحت کنی بعد انتقال همش 3 4 ساعت فقط مارو چرخوندن از این اتاق به اون اتاق 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج