2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭😭😭😭😭😭😭😭

345 بازدید | 19 پست

من با آقایی نزدیک شیش ماه تو رابطه هستم و واقعا دوستش دارم ایشونم بهم علاقه داره 

تا الان هم چیزی از نظر محبت کلامی و خرج کردن در حد توانش برام کم نزاشته منم با یه سری شرایطش پذیرفتم و کنار اومدم 

ما بحث تقریبا زیاد داریم تو رابطمون ولی قهر و سکوتمون بیشتر از یه روز نمیشه و آشتی میکنیم 

من یکم آدمی هستم ار کاه کوه می‌سازم و مسائل کوچیک و بزرگ میکنم بیشتر بحثامونم سر همینه 

ولی دیروز که دعوامون شد که تو تاپیک قبلیم هست برای اولین بار باهام بد حرف زد گفت گمشو بهم بعد گفت افسرده ی و ارزش و لیاقت و جنبه محبت و توجه نداری 

دوست مشترکمون هم که باهاش حرف زده بود گفته بود بهش که من دوستش دارم ولی نمیتونم بگم اندازه قبل و اون منو نمیخواد و دنبال بهانه برای تموم کردنه 

من خودم دوست ندارم رابطمون تموم شه چکار کنم؟ینی میخواد رابطرو تموم کنه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولیم بار بود اینجور باهام حرف زد  ینی دیگه واقعا نمیخواد رابطرو؟

ببین تمام آدمها همشون تا جایی صبر میکنن تحمل میکنن مخصوصا مرداها... وقتی از حدش بگذره ترکت میکنه یا یسری رفتاراتو تغیر بده یا اینکه باایشون تموم کن چون خیلی حوصله بحث دعوا ندارن اونم زیاد از حد هرچیزی زیادیش دلشو میزنه ـ

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
یه مدت ناز کن قهر کن بخاطر طرز حرف زدنش اگه نیومد منت کشی ک کات کن اگه هم اومد و خواستی ادامه بدی ...

راستیتش آنقدر سر همون موضوعات از کاه کوه ساختنم زیاد از حد ناز کردم به دوست مشترکمون گفته بود دیه خسته شدم و حوصله ناز کشیدن ندارم 

ولی بهش گفتم چرا باهام اینجور حرف زدی و و حق نداری 

وقتیم اونجارو بی خبر ازش ترک کردم سر همین دعوامون دوست مشترکمون میگفت خیلی نگرانت بوده کل مسیر و چشم چرخونه اینور اونور که پیدات کنه و چند بار هم بهم زنگ زد ریجکت کردم 

ببین تمام آدمها همشون تا جایی صبر میکنن تحمل میکنن مخصوصا مرداها... وقتی از حدش بگذره ترکت میکنه یا ...

اره واقعا من عادت بدم اینه از کاه کوه ساختن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نگه داشتن رابطه یک طرفه مثل بغل کردن کاکتوس میمونه🌵🌵

یه طرفه نبوده تا الان اتفاقا علاقه اون بیشتر از من بوده تا حالا منم دوسش دارم ولی حساسیتم رو مسائل زیاده

راستیتش آنقدر سر همون موضوعات از کاه کوه ساختنم زیاد از حد ناز کردم به دوست مشترکمون گفته بود دیه خس ...

عزیزم خیلی مرد ها دختره رو اصلا دوس ندارن ولی انگار این اقا دوستت داره. من موافق اینکه بگیم سریع رابطه رو تموم کن نیستم.شما باید  رفتارتون رو تغییر بدی و کمتر به قول خودت از کاه کوه بسازی و در کنار این آقا ارامش تجربه کنین توی ارتباطتون. مرد ها عاشق آرامش هستن و از بحث متنفرن.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز