gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 عنوان بنظرتون 47 بازدید | 9 پست میتونم الان بخوابم ساعت۹پاشم برم حموم تا۱۱بعدم آماده شم ساعت۱۲برم مهمونی؟؟اصلا بخوابممم؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎 1403/01/22 | 03:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 اره میترسم نتونم بلندشم خوابالو شم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 اره بخواب میترسم خوابالو شم هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
abol0007_6 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 3799 خواب نیم ساعتشم نعمتهمن پارسال موقع امتحانات نهایینیم ساعت میخوابیدمولی میخوابیدم انرژی خیلی زیادی میده مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 خواب نیم ساعتشم نعمته من پارسال موقع امتحانات نهایی نیم ساعت میخوابیدم ولی میخوابیدم انرژ ... خوابالو نشم؟ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
abol0007_6 عضویت: 1403/01/03 تعداد پست: 3799 خوابالو نشم؟ نه بابامغزت خود به خود بیدارت میکنه حتی سر ساعت مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
gandmak مدیر استارتر عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7091 نه بابا مغزت خود به خود بیدارت میکنه حتی سر ساعت مرسی♥️ هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎