2777
2789
عنوان

من خیلی به کمک تون نیاز دارم😭

217 بازدید | 22 پست

من حدود 7ساله ازدواج کردم بچه نداریم با همسرم تفاوت فرهنگی و مذهبی هم داریم با اینا مشکلی ندارم ما خیلی همو دوست داشتیم ازدواج کردیم متاسفانه شوهرم اعتیاد داره ومن اینو نفهمیدم ومتاسفانه اعتیاد واسه خانوادش و فامیلاش تازگی نداره من مهریه زیادی دارم جهیزیه مم نیاوردم با اینکه تو اوضاع مالی بدی هستم و هیچ پولی ازخودم ندارم وحامی هم ندارم خیلی از زندگی باهاش درماندم متاسفانه آدم دل رحمی هستم با اینکه حدود 1سال و نیمه خونه پدرم هستم برحسب اتفاق چندباری همو دیدیم همش میگه کمک کن ترک کنم بریم دکتر هرچی تو بگی ولی من اصلا دل خوشی نه ازخودش نه ازخانوادش دارم فقط دوست دارم حتی راضیم بگه نمیخوامت ولی بدون هیچ سرو صدایی فقط طلاقم بده ممنون میشم راهنمایی کنید😥

امروز | 03:30

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر خودت هم عاشقشی کمکش کن  اما اخه یک سال رها کردن خونه ‌‌زندگی چرا؟؟؟؟

شرایط نداشت هرچی کارمیکردم می‌رفت واسه خرج و اجاره وسایلمون رو بردیم ساختمون پدر شوهرم نداشتم زندگی کنم افتضاح بود