2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد بدجورر

351 بازدید | 13 پست

من با پسر عموم نامزرم و خیلی همو دوس داریم پسر عموم مرد خوبیه و ارومه و خیلیم هوامو داره اما خواهرش بین رابطمون موش میدونه مثلا بی محلی میکنه یا با جاریم گرم میگیره و متاسفانه من ادمیم که خیلی به یه مسئله فکر میکنم انقدر فکر میکنم تا یهو منفجر میشم امشب باش دعوای بدی کردم و حرفایی زدم که نباید میزدم که خیلیاشم از ته دل نبود مثلا گفتم که

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش گفتم که تو سیب زمینی هستی و بلد نیستی ازم دفاع کنی گفتم زن داداشت براتون خوبه لیاقتمو ندارید شما . گفتم که هجیت میگه مخ داداشمو زدی مگه من مجبورتون کردم بیاید خواستگاریم و البته گفتم که دوستت ندارم اومدی اینجا حلقه و کادو هاتو پس میدم

در جواب حرف هام بهم گفت که منم ازت ناراحتم اما هیچ وقت بهت نگفتم دوستت ندارم یا بهت توهین نکردم. بعد بازم حرصی شدم و گفتم دیگه اصلا دوستت ندارم و برگشت بهم گفت که دوست داشتن کلمه بزرگ تر از توعه و هنوز به حدی نرسیدی که حرف دوست داشتن بزنی. همینو گفت و بعد لیگه جوابمو نداد

خواهشا وقتی دعوا میکنید حرفایی نزنید که پلای پشت سرتون خراب بشه و حرمتا از بین بره و دلا بشکنه و دیگه بعدشم روی برگشت و آشتی کردن نداشته باشید…❤️‍🩹

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

زنگ که زدم خیلی اروم جوابمو داد و گفت خیلی ازت دلخورم  توقع این حرفا رو ازت نداشتم به یه مرد بگی سیب زمینی یعنی فحش ناموس دادی بهش و تمام حرفامونو شات گرفتم و دارم درموردشون فکر میکنم بهم فرصت یده

2790
2778
2791
2779
2792