2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کتاب کمالگرا نباشیم داداش من با این کتاب کار کرد میگه بهتر شده یه کاری رو شروع کرد که به خاطر ترس از شکست جرات انجامشو نداشت الانم موفقه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

منم کمالگرام البته ن همیشه

راه حل هم ندارم

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

من که راضی ام ازش شاید بخاطر اینکه کنترلش میکنم

کمالگرایی چیز بدی نیس مادامی که تبدیل ب وسواس و چشم و هم چشمی و حسادت نشه. من عاشق بهترینام برا بدست اوردنوشن می‌جنگم آدمی نیستم بگم همینم دارم بسه خداروشکر قانعم اینجوری هیچوقت پیشرفت نمیکنم باید برا بدست آوردن یچیز بهتر تلاش کرد زحمت کشید اما ن ب هر قیمتی 

منم بلندپرواز و کمال گرام ولی برا بدست آوردنش معقولانه تلاش میکنم سعی در تخریب کسی ندارم بیشتر رقابت میکنم نه دشمنی برا بدست آوردن هدفم صبر میکنم نشد برنامه ریزی میکنم شکست خوردم یمدت ب خودم استراحت میدم و دوباره شروع میکنم 

کمالگرایی برا هرچیزی بد نیس بشرطیکه معقولانه باشه 

من که راضی ام ازش شاید بخاطر اینکه کنترلش میکنم کمالگرایی چیز بدی نیس مادامی که تبدیل ب وسواس و چشم ...

این کمالگرایی نیست کمالگرا ها از منطقه امنشون بیرون نمیان

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
این کمالگرایی نیست کمالگرا ها از منطقه امنشون بیرون نمیان

خب اینکه نشد کمالگرایی

اسمش هلو هلو بپر تو گلوعه 

از منطقه امنش بیرون نمیاد بعد انتظار داره خدا براش از آسمون طلا و دلار بفرسته و آرزوهای غیرممکنشو اجابت کنه؟ ب این میگن تنبلی و گشادی😑

هم خدارو میخواد هم خرما رو 

خب اینکه نشد کمالگرایی اسمش هلو هلو بپر تو گلوعه  از منطقه امنش بیرون نمیاد بعد انتظار داره خ ...

کمالگرایی به این معنا نیست شخص برای برای رسیدن به اهداف عالی تلاش کنه کمالگراها برای خودشون اهداف بالایی دارن ولی فکر میکنن یه شبه باید به موفقیت رسید یا برای شروع کار امروز و فردا میکنن یا فکر میکنن هنوز وقتش نرسیده ربطی هم به تنبلی نداره ترس از شکست باعث میشه نتونن یه کاری رو شروع کنن افراد عادی از شکستای کوچیک درس میگیرن تجربه کسب میکنن تا در نهایت به موفقیت برسن کمالگراها با یه شکست کوچیک فکر میکنن دنیا به آخر رسیده عزت نفسشونو از دست میدن فکر میکنن به درد اینکار نمیخورن و از اهدافشون عقب نشینی میکنن کمالگرایی هم انواع مختلف داره تو نت سرچ کنی مطلب زیاده براش