2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157538 بازدید | 697 پست

اسی ببخشید نمیخام ناراحتت کنم تو تاپیکت چند نفر از تاپیکای قبلیت گفتن کنجکاو شدم یه نگاه به تاپیکای اولیت کردم از همون اول همین بوده، منتها شما چشمت بسته بود به زور راضیشون کردی بیان خواستگاری، از همون اول انگار نمی‌خواست تو عمل انجام شده و معذوریت و تحت فشار گذاشتن تو اومدن خانوادش انگار راضی نبودن و احتمالا الانم دلشو زده میکنن ازت. حتی یه مهمونی پا گشا ساده هم به زور خودت پاشدی رفتی در صورتی که نامزدت گفته بود نیا.. نمیدونم چرا انقد خودتو دست کم میگرفتی هر علتی داشته ازین به بعد روشتو تغییر بده. برای خودت ارزش قائل باش چی کم داری که اینطور باهات برخور بشه برای ادامه رابطه برای عقد و عروسی عجله نکن مثل مراحل قبلی... با چشم باز و با کمک مشاور رفتارتو تغییر بده اگه نیاز دید جلسات دوتایی هم برین اول خودت تنها برو

انتظار نداشتم نسل جدید همم انقددر هلاک شوهر باشه، تو تاپیکاتون گفتید روز بله برون فک میکردم بهترین روز زندگیم باشه. فک میکردم مال نسل های گذشته بوده،

میدونی همین هلاک بودنو شوهره حس کرده ؟

انتظار نداشتم نسل جدید هم قبل از بررسی منطقیه مسائل راحت ترین راه ینی خرافات و چشم زخمو انتخاب کنن؟ 

هنوز هم برای تصمیم در مورد شریک زندیگی آینده ، به حرف مردم و حرف فامیل توجه میکنید؟؟؟

شما از دهه پنجاه پرتاب شدید اینجا؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرانه میگم اسی......نمیدونی چقدر جا خوردم گفتی رفتی مهمونی.عزیزم من همیشه میگم از اول هر فرمونی ج ...

واقعا منم  شنیدم  دفعه اول  اینجوری دعوت کردن   اینم پاشده رفته مخم سوت کشید   قشنگ  گذاشتن شب اخر ماه رمضون که یه  افطار ندن  شوهرش  این مدلی برگرده بگه من که امپر چسبوندم   و دقیقا حرفت  حقه  از اول هر کاری کنه تا اخر همون مدل باهاش رفتار میکنن

اسی ببخشید نمیخام ناراحتت کنم تو تاپیکت چند نفر از تاپیکای قبلیت گفتن کنجکاو شدم یه نگاه به تاپیکای ...

دقیقا مخصوصا اسکرین چتایی گزاشت بود پسر گفت بود از دست من کاری بر نمیاد جوابی ندارم.ک بیان خاستگاری. نمیتونم خانوادم راصی کنم تش جنگ و این چرت پرتا.پسر خودش نمیخاست

ولی وقتی ۵ سال باهم بودن

دعا کن برای من ک من محتاج دعای توعم:(آرزوی من قبولی دانشگاه بابل ؛)

بجای اینکه رفتار نامزدت رو‌به چشم و نظر ربط بدی ، به نظرم چشماتو بازکن تصمیم درست بگیری برا آیندت

نامزدی برای شناخته

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️
ذهنم بسته نیست دارم میبینم شما میگی ۹۰ درصد ازدواج‌های سنتی طلاقه(حرف خودتونه) خب دروغ به این بزرگی ...

نمیدونم چرا برات غیرقابل باوره که ما هم مشاوره میرفتیم😀

در ضمن من کم سن نبودم ک مغزم کار نده 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

اولین دعوت از سمت خانواده همسر 

تنهایی نیست 

با خانواده هست 

و خیلی با احترام از جانب پدر شوهر و مادر شوهر 

اون هم اینطوری که به پدر و مادرتون و شما زنگ بزنند 

و بعد از اون دریافت هدیه از خانواده همَر و همسر 

خودت واسه خودت احترام قائل شو

گفتید هفت سال با هم دوست بودید  اینم نتیجه دوستی و رفت و آمد زیاد و در دسترس بودن  پس دل ...

چه حرف عجیبی!!!!!!

اگر قرار باشه با کنارهم بودن بعد مدتی دو طرف برای هم کهنه بشن که هیچ زن و شوهری نباید باهم زندگی کنن!!!!!

عشق اگه واقعی و درست باشه بعد ۱۰۰ سال بازم برای طرف مقابل تازگی داری.

شاید تو زندگی شما بعد هفت سال ازدواج طرف مقابل هرچی دلش بخواد نثارتون میکنه و ناراحت نمیشید ولی دلیل نمیشه همه اینجوری باشن اگه رابطه ای درست پیش بره و علاقه ای وجود داشته باشه بعد هفتاد سال هم موقع ناراحتی و عصبانیت طرفین سکوت میکنن و وقتی اروم شدن مشکل رو حل میکنن.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من تاپیک قبلت هم بودم عزیزم نامزدت خودشو اول کاری نشون داد باید خوشحال باشی که زودتر شناختیش خواهشا ربطش نده به چشم زدن و اینجور چیزا

بعدم تا معذرت خواهی نکرده کوتاه نیا و خوب خداروشکر عقد نیستین هنوز وقت هست اگه بشه یکم زمان تا عقدتونو بیشتر کنی بهتره که بیشتر بشناسیش بعد تصمیم عاقلانه بگیری برای ادامه زندگیت 

به نظرم حتما حتما هم پیش مشاور برین هردوتون ببینید شخصیت هاتون بهم میخوره یا نه 

حتی خودتونم نباید تعریف کنید

شوهر من هروخ از رابطمون تعریف میکنه مثلا میگه چقد با هم خوبیم و چقد ازت راضیم و این حرفا ، فرداش یه دعوایی میشه که نگو😐🤦🏻‍♀️

الان هروخ میخاد تعریف کنه میگم هیچی نگو لطفا😂

اول اشناییم رو با الان صادقانه بخوام مقایسه کنم  اصلا قابل قیاس نیست  چون عشق و علاقه بی ...

چند وقت دوست بودین 

اگه ناراحتی عمیقی ازش داشتی و مشکل داشتین سر یه مسائلی چیکار میکردی

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

من چهار ساله ازدواج کردم هرررر موقع از رابطمون پیش خودمون یا دیگران حرف زدیم تر خورده توش

یبار یادمه میخواستیم از شهرستان بریم تهران خونه مادرشوهرم 

شوهرم داشت با داییم ک پسر خالشه خدافظی میکرد. وسط حرفاش از زندگیمون ی تعریف سوسکی کرد. هیچی دیگه... تا خوده تهران داشتیم سر هم داد میزدیم و تا دو روزم قهر بودیم😂😂😂

همش ماشاءالله بگو و اصن اصن از زندگیتون پیش هیشکی حتی خوانوادتونم حرف نزنید. خودتونم هعی تعریف نکنید از زندگیتون. اگرم چیزی ب ذهنت اومد و دیدی داره دلتو غنج میندازه سریع ماشاالله بگو عزیزم❤️🌱

اسی دوستت نی نی سایتیارم چشم کرده ببین نودونه و نه دهم درصدشون مخالف رفتارهاتن

منکه باورنمیکنم وامیدوارم سرکاری باشه اماحقیقتش شبیه به اسی هست زیادم هست

ازاونطرفم زیادزن داریم که مردروببخشیدقیمه قیمه میکنندواوناهم ازاونطرف بوم افتادند

به هرحال هممون توزندگی چنین تجربع هایی داشتیم وخام رفتارکردیم امامهم اینه آدم به خودش بیاد

خوش باشی