2777
2789
عنوان

چشممون زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 157531 بازدید | 697 پست
اینم راه پربازدید شدنو یاد گرفته تاپیک قبلیشو باز گذاشته هنوز دارن بهش میگن نریهاااااا اومده اینجا ...

کلا غیب شده اسی

خودشم فهمیده چکار کرده که شوهرش بهش محل نداده

فقط نمیدونم چرا نظر میپرسه

اسی فقط جدا شو این آدم نیست اصلا دوست نداره آویزون نباش 

اصلا مامانش دعوت نکرده بود یه چیزی گفت تو هم گفتی میام و ول نکردی هر چی میخواست کاری کنه بگی نمیام شما ول کن نبودی و رفتی اونجا هم رفتار واقعیشودیدی خود حقیقیش پس فکر اساسی کن برای زندگیت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما برداشتتون از نظر من کاملا اشتباهه  من گفتم انتخاب عاقلانه عمری عاشقانه زندگی کن  وای ...

بله 

هردو دچار سوتفاهم شدیم توی حرفهای دیگری 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

جریان دعوامون تاپیک قبلیم هست  این حجم از بی شعوری یهویی عجیبه برام و در بی ادب بودن نامزد من ...

طبیعیه،توی عقد یا نامزدی خودشون خوب نشون میدن،اخلاق واقعی و خوب و بدش رو وقتی تو یه خونه زندگی میکنین نشون میده.

niniyar_1@

آخه دخترخوب چرا از رابطه خوبتون جلوی دوستت گفتی.جلوی هیچکی نگو حتی خاهر.به نیتش اسفنددودکن.سوره مزمل بخون و ان یکاد هم بخون.چشم خیلی تاثیرمیزاره آجی..دوستات وفامیل از رابطه ات پرسیدن بگو ای بدنیست حساسه اصلا تعریف نکن.

خدایا شکرت🌸
شوهرت از بس بهش چسبیدی ازت خسته شده رفتارات پخته نبوده و همش ضعف نشون دادی امشبم همه گفتن نرو شما رف ...

عزیزم نامزدی قبل عقد منظورتونه ؟ اگه عقد بودن هم بهم میزدین؟

چطور فهمیدین که خسیسه؟ کلا میشه از رفتارهای غیرنرمالش بگین؟

چشم نزدن عزیزم از اولم ته این رابطه معلوم بود 

خواستگاری درست و حسابی نیومده بودن شما رفتی تنهایی حلقه خریدی  از همون اولم شان و شخصیت خودتو اوردی پایین 

به فکر ۵ سالم نباش اگر میبینی واقعا به درد نمیخوره جدا شو ازش

چیشد اشتی کردین؟

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

چشم زدن و دعا گرفتن و این چرت و پرتا الکیه و واسه قول زدن خودمونه این آقا دقیقا همینیه که الان نشون داد لابد دیگه از تقش بازی کردن خسته شده بود!!حواست باشه فردا زندگیت شکست بخوره همین مردمی که از ترسشون میخوای تو همچین رابطه سمی بمونی کلی حرف بهت میزنن

عاقل باس و با منطق تصمیم بگیر

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

اسی چند سالتونه؟

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔