2777
2789

فعلا بیخیال شو تا ی مدت دمپرش نشو

مُحاق:حالت ماه در سه شب آخر خود🌒 زمانیکه سعی کردم خودم باشم بهترین ورژنی بوده ک همیشه میتونستم باشم! اما برعکس هروقت خواستم ادای آدمیو درارم ک همه دوسش دارن یا چ میدونم خاص باشم یا شبیه به کسی باشم،گند زدم!!! و اصلا از خودم راضی نبودم اون زمان!!راااااحت بگیر رهاا باش،اینجوری واقعا ارتقا میدی شخصیتت رو🥳چ بسا بقیه افراد، این مدلی بیشتر جذبت میشن.اصیل بودن کار هرکسی نیست🤜🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

هنو درگیری حل نشده داستانت

اول باید بدونی حسش بهت چیه دوست داره یا نه ک تلاش کنی صدتو بزاری براش 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱
2805
میشه لطفاً ده تا تاپیک آخرم رو گزارش بزنی  دلیلش رو بنویس کاربریش شناسایی شده  برات صلوا ...

سه تای اولو زدم برات

مُحاق:حالت ماه در سه شب آخر خود🌒 زمانیکه سعی کردم خودم باشم بهترین ورژنی بوده ک همیشه میتونستم باشم! اما برعکس هروقت خواستم ادای آدمیو درارم ک همه دوسش دارن یا چ میدونم خاص باشم یا شبیه به کسی باشم،گند زدم!!! و اصلا از خودم راضی نبودم اون زمان!!راااااحت بگیر رهاا باش،اینجوری واقعا ارتقا میدی شخصیتت رو🥳چ بسا بقیه افراد، این مدلی بیشتر جذبت میشن.اصیل بودن کار هرکسی نیست🤜🏻

2801