2777
2789
عنوان

نظرسنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 33 پست
هيچي حرف زد بگو خوبه مثل زنهايي باشم كه تا ١٢ظهر خواب اند مگه بده سحرخيزم دارم بچه ام رو هم عادت ميد ...

بخدا از سر ناعلاجی میرم چکارکنم پسرم اتیش پاره خودش رو نمیده ما بریم پیشش اخرین بار یکماه پیش بود رفتیم اینقدر بچه را دعوا کرد دیگه نرفتم پیششون

آرامش عجیبی دارم😋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخه اهل این سوسول بازی ها که دکتر ومشاوره میگه نیست خودشون هم سال تا سال پارک نمیرن همش باتعجب نگاهم ...

قرار نیست ماهم طبق نظر و فکر اونا زندگی کنیم.کار خودتو بکن.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام بنظر من اصلا نیازی به این نست که بخوای براش توضیح بدی

بیخیال باش و کار خودتو انجام بده

وقتی دل ی خردادی میشکنه،هیچی نمیگه،فقط خم میشه و تیکه های دل شکسته اش رو جمع میکنه و میره،همـــــــــــــــــــــین
من باشم تو چشمش زل میزنم میگم من به شوهرمم جواب پس نمیدم واسه کارایی که میکنم بعد شما چرا فک کردی قر ...

والا شوهرم همش میگه اینو ببر پارک از مادرشوهرم بیشتر میترسم خخخخ

آرامش عجیبی دارم😋
سلام بنظر من اصلا نیازی به این نست که بخوای براش توضیح بدی بیخیال باش و کار خودتو انجام بده

اره همین کار میکنم از حالا .حالا من تا میخوام برم سریع سوار ماشین میشم که حرف نزنه تا میبینمش مثل میگ میگ فرار میکنم

آرامش عجیبی دارم😋

خوب فدات شم برای چی باید بترسی؟وقتی مستقیم تو چشماش با حالت بی تفاوتی زل زدی جوابشو ندادی خودش میفهمه حق بازپرسی نداره.اگه هم جواب بلدی بدی که بگو بیست سوالیه یا بازجویی؟

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

خوب فدات شم برای چی باید بترسی؟وقتی مستقیم تو چشماش با حالت بی تفاوتی زل زدی جوابشو ندادی خودش میفهم ...

من کلا اصلا جواب بده نیستم حوصله ندارم همیشه سعی میکنم خونسرد باشم حرفاشو از این گوشم بیرون کنم

آرامش عجیبی دارم😋
خوب اگه خونسردی کلا جوابشو نده

قبلا خیلی عصبی و جوشی بودم وقتی دیدم نمیتونم جواب سلیطه خانم بدم ویه مدت سردرد میگرنی پیدا کردم رو خودم کار کردم خونسرد باشم انگار نه انگار که حرفی شنیدم مرسی دوستم😘

آرامش عجیبی دارم😋
2790
2778
2791
2779
2792