2821
2789
عنوان

تجربه لاغری

549 بازدید | 14 پست

من چندسال بود استپ‌وزنی شدید داشتم و بخاطر مشکلات و فشار عصبی پرخوری هم داشتم مقداری از طرفی قرص هم مصرف میکردم که باعث شد یهو۱۰کیلو اضاف کنم ، وزنم بالا میرفت اما دریغ از۱۰۰گرم کم کردن میخوام تجربه ام روباهاتون به اشتراک بزارم چند مدل رژیمم امتحان کردم با ورزش  اما نتیجه نداد و بالاخره با یه راهکار ساده تونستم مقداری حجم کم کنم 

روزی دوبار صبح و شب به مدت ۱دقیقه تنفس شکمی انجام دادم و بالاخره در کمال ناباوری بعد یک هفته متوجه شدم مقداری حجم کم کنم و دوسانت دور شکمم کم شده بود شما هم اگه تجربه اینچنینی دارن بیان بگن 

من با کالری شماری راحت کم میکنم ولی خیلی ارادم ضعیفه از امروز باز شروع کرده بودم ولی شام انقدر زیاد خوردم اندازه کالری های دو روزم شده یچی بگید بهم بربخوره اراده کنم ماه بعد عروسی داریم😭😭😭

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کالری شماری کردم و ورزش ایروبیک ۱۶کیلو کم کردم ولیییی دوباره با بارداری برگشت 

الان دخترمو تازه دوروزه ازشیرگرفتم و میخوام دوباره شروع کنم ۹تا اضاف دارم تاوزن ایده الم

جلل الخالق

میتونی امتحان کنی نتیجه اش رو ببینی من خیلی بهم میگفتن اما مسخرم میشد یبار گفتم هیچی نتیجه نداده بزار امتحان کنم و دیدم بله نتیجه داد گفتم بگم شاید برا کسی ک‌مثل من ب ته خط رسیده کارگشا باشه 

کالری شماری کردم و ورزش ایروبیک ۱۶کیلو کم کردم ولیییی دوباره با بارداری برگشت  الان دخترمو تاز ...

این روش روهم انجام بده نتیجه میده در کنارش ورزش هم انجام بده 

این هف هشت کیلو رو چیکار کنم بعد زایمان مونده اراده ندارم رژیم بگیرم خسته شدم از وقتی ام ننه بابام ق ...

همین تنفس شکمی رو انجام بده شعی کن شبا غذاهای سوپ طوری بخوری اگه وقت ورزش نداری 

ینی چقدر لاغر شدی 

سایز کم کردم حدودا ۱کیلو هم کم کردم ، معمولا اول سایز کم میکنم بعد رو دور کم کردن میوفتم اینم تازه شروع کردم هنوز به یکماه نرسیده 

من با کالری شماری راحت کم میکنم ولی خیلی ارادم ضعیفه از امروز باز شروع کرده بودم ولی شام انقدر زیاد ...

خواهر من تاکی منتظری کسی بیاد تلنگر بزنع بهت خودت اراده کن کنارش ورزش هم کن ، این تنفس شکمی هم جواب میده امتحانش کن

[QUOTE=335031258]میتونی امتحان کنی نتیجه اش رو ببینی من خیلی بهم میگفتن اما مسخرم میشد یبار گفتم هیچ ...

این تکنیک ژاپنیه برا کوچیک کردن شکمه بیشتر بزنی نت میاد ،دراز بکش رو زمین دستت رو‌میزاری رو قفسه سینه ی دستم رو شکم از بینی نفس میکشی شکمت میاد بالا بعد از بینی یا دهن خارجش میکنی خیلی ساده اس بزن نت ویدیوشو میاره 

منم با کالری شماری و ورزش تو پج ماه ۱۵ کیلو کم کردم ولی اگه بخوام‌راه حل آسونتر بدم و حجم و سایز بدنتون کم بشه بادکش هست من یک ماه بدون ورزش و رژیم فقط هفته ای یک بار بادکش میکردم دور شکم و کمرم قشنگ لاغر شد که شلوارم برام گشاد شده

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵