یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم اینطور بودم تااینکه یبار باوجوداینکه کلی خودمو اذیت کردم مهمونام رفته بودن پیش کسی بد غذاموخونمو گفته بودن خیلی سوختم گفتم من چه بدوبدو کنم چه نکنم اینامیخوان حرف بزنن الان اصلا هول نمیشم بدرک چه اهمیت دازه چه فکری میکنن
مشکل اینجاست که میگن ما نمیخوایم تو زحمت بیافتی از فبل نمیگن یه ساعت قبل اومدن زنگ میزنن حالا لامص ...
اره واقعا منم همیشه از دست اینجور آدمای بی ملاحظه حرص میخورم اونا میخوام تو اذیت نشی ولی نمیدونن چه استرس و خجالتی بهت میدن مخصوصا اگه بچه کوچیک داشته باشی
چون خونه ای که بچه باشه هیچ وقت تمیز نیست هیچ وقت هم میوه و آجیل شیرینی نمیمونه
شام هم نبودن اینقدر استرس داشتی؟؟؟ عزیزم من عمده استرسم سر غذاس شوهرم به کمتر از سه نمونه راضی نمیشه اونم هرکدوم با تزیین و مرتب یه قاشق طاق سر سفره باشه خون به پا میکنه پیش غذا و ژله و سه نمونه سالاد و هزار ادای دیگه….یعنی قشنگ سه روز میدو ام واسه همین استرس میگیرم
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️