« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ی پسره عاشق دختره میشه ولی چون سنشون کم بوده هی دعوا اینا میکردن فقد مامان دختره از رابطه شون خبر داشت دخترع از طرف مامانش پیام میداد آشتی میکردن ی روز رفتن مسافرت کویر باز دعواشون شد پسره بزور دختره رو میاره خونه نامادریش تجاوز میکنن بهش بعد نمدونم چی میشع بابای پسره میاد میکشنش دختره رو جنازه شو خورد میکنن میریزن تو چمدون میندازن سطل اشغال و اینا خونواده دختره و پلیسا میفهمن پسره ۴ سال زندان میمونه ولی مامان دختره رضایت نمیده اعدام میشه سر اعدامش خیلیییی گریه کردممممم اون قسمتش غمگین ترین قسمت عمرم بود 😭 پسره سردش بود هی میگفت بابام بیاد مامانم بگید بیاد سربازه جورابشو داد پسره قبل اعدام بپوشه مامان بابای پسره پشت در گریه میکردن تروخدا ی بار ببینیمش فلان خیلی غمگین بود 🥲💔
ببخشید طولانی شد
کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا میکنی 🥲💔