2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن دیدین ؟

12770 بازدید | 57 پست

خیلی خوبههههه دیروز سینما دیدم شنبه بازم میخام برم ببینمش خیلی خوب بود 🥺🥺😂

اخراش احساسی شدم س ساعت گریه کردم😂💔🥺🥲

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تیزرش مشخصه فیلم اعصاب خوردکنی هست 

اولاش آره یکم اعصاب خوردی داشت ولی آخرش 😭

شنیدم خیلی غمگینه برا همین ندیدم 

همون فیلم حدود ۸ صبح رو دیدم بسته چقدر غصه خوردم🥲

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
شنیدم خیلی غمگینه برا همین ندیدم  همون فیلم حدود ۸ صبح رو دیدم بسته چقدر غصه خوردم🥲

آره غمگین بود ولی خوب بود 🥲💔

تبلیغاتش دیدم درمورد مرگ بچشه؟خب خیلی ناراحت کنندست که چجوری دیدی 

آره دختره میمیره 

خیلی دوسش داشتم فیلمو خیلی سعی کردم گریه نکنم ولی نشد بغض کرده بودم 😭😂🥺

درمورد آرمان و غزالست ‌‌.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
میشه یه‌توضیح‌مختصر ازش بگی

ی پسره عاشق دختره میشه ولی چون سنشون کم بوده هی دعوا اینا میکردن فقد مامان دختره از رابطه شون خبر داشت دخترع از طرف مامانش پیام میداد آشتی میکردن ی روز رفتن مسافرت کویر باز دعواشون شد پسره بزور دختره رو میاره خونه نامادریش تجاوز میکنن بهش بعد نمدونم چی میشع بابای پسره میاد میکشنش دختره رو جنازه شو خورد میکنن میریزن تو چمدون میندازن سطل اشغال و اینا خونواده دختره و پلیسا میفهمن پسره ۴ سال زندان میمونه ولی مامان دختره رضایت نمیده اعدام میشه سر اعدامش خیلیییی گریه کردممممم اون قسمتش غمگین ترین قسمت عمرم بود 😭 پسره سردش بود هی می‌گفت بابام بیاد مامانم بگید بیاد  سربازه جورابشو داد پسره قبل اعدام بپوشه مامان بابای پسره پشت در گریه میکردن تروخدا ی بار ببینیمش فلان خیلی غمگین بود 🥲💔

ببخشید طولانی شد

انقد فیلمل همش درمورد تجاوز و قتل دخترا جوون شده ادم میترسه این فیلمم فک کنم همچین داستانی داشت اره ...

آره دقیقااا