2777
2789
عنوان

تازه جداشدم 😔😔😔

422 بازدید | 8 پست

من تازه جداشدم چون الان وضعیتم خیییلی بهتر از اون موقع هست ناراحت نیستم دیگ غصه هم نمیخورم اما خستم خیلی خسته 

فکر میکنم اگ بخوام با کسی آشنا شم و از اول شروع کنم دیوونه میشم این که بخوام همیشه با یکی زندگی کنم رو دیگ دوست ندارم 

اون موقع ها که خبر نداشتم بدبختم ذوق همه چی رو داشتم ذوق حتی یه آبمیوه خوردن با هم یه سفر شمال به بچه دارشدنمون فکر میکردم میمردم از خوشی 

نشد همشو خراب کرد احساساتم رو تو نطفه خفه کرد 

من دیگ حوصله این کارارو ندارم حتی با بهترین پسر  😭😭😭😭

نامردیه دیگ نیست؟؟؟ 

یعنی خدا گریه نمیکنه با بغض من ؟؟ با حسرت من ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما الان مثل یه فرد سوگوار شدی باید چند ماه یا چند سال بگذره کاملا آروم بشی تا بتونی زندگی جدید شروع کنی...اتفاقا زندگی دوم عاقلانه تر و دلنشین تر هم میشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

عزیزم هرکسبو بگیری بدترین حالت ممکن و داشته و به زندگی برگشته ،همینکه بقول خودت حال الان بهترازقبله خداروشکر کن حتما تصمیمات درست بوده،ی مدت این حالو داری طبیعیه آروم آروم خوب میشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

انشالله خدا کسی رو بزاره جلو پات، که دیدنش ذوق ب وجودت بیاره، چندین برابر بیشتر از ازدواج قبلی. لحظه لحظه ایی شاد برات پیش بیاد و ب ذوق کردنای قدیمت بخندی

الهی امین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

احساساتت کاملا قابل درکه. باید به خودت زمان بدی تا به آرامش برسی. و بعد اتفاقات خوب در راهه 😊

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊