2777
2789
عنوان

میشه همه بیاین

47 بازدید | 4 پست

سلام شبتون بخیر واقعا خیلی عصابم خورده نمیتونمم گریه کنم نمیدونم چرا امشب واس فردا ک عیده خواستمم ی سری چیزارو اماده کنم بعد بخوابم واس این مراسم ها خیلی باشور و اشتیاق کار میکنم غذا اماده میکنم  همه چی با وجود اینکه چهار ساله ازدواج کردم ولی انگار اولین ساله امشب م مث همه ی وقتا شوهرم ساعت ۱۰ قهر کرد خوابید بی دلیل ن دعوایی ن ناراحتی هیچی چن بار صداش کردم ک بلند شو بیا پیشم میگفت اینقد صدا نزن نذار فش بدم اخه چرا مگه من خواسته ی زیادی دارم از این زندگی ی کم محبت کنه مثلا چی میشه اخه هیچی واسش مهم نیس ن مریضیم ن حرفام باورتون میشه بعضی وقتا الکی خودمو میزنم ب مریضی ک ی کم بغلم کنه نوازشم کنه کلی هیچی اصلا

چقدر سرده یهو اینجوری شد؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نمیدونم پرا خیلی از خودم متنفرم ی وقتایی میگم شاید حقمه شاید ی کاری کردم ولی هیچی ب ذهنم نمیرسه

اصلا تقصیر ت نی اعتماد ب نفست و ازت گرفته

ب نظرم بیخیال نی نی سایت شو برو مشاور

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.