2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر شب تاپیک عزرائیل زده میشه 

یکی دنبال حاجت گرفتن ازشه یکی دنبال بیوگرافیشه  

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

یه فرشتس دیگه اطلاعات خاصی ندارم

هرروز فکرکنم پنج بار ادمو نگاه مبکنه (حالت تلنگری)

وقتش که بشه با اجازه ی خدا جون ادمو میگیره وبرای ادمای خوب باچهره خیلی قشنگی میاد 

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

هر شب تاپیک عزرائیل زده میشه  یکی دنبال حاجت گرفتن ازشه یکی دنبال بیوگرافیشه  

😂😂👌👌

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

عِزرائیل که به فرشته مرگ و ملک‌الموت هم معروف است. خود واژه  در قرآن نیامده است ولی در اعتقاد مسلمانان فرشته ای مقرب است که در دین اسلام از او نام و سخن به میان آمده‌است. عزرا در زبان سریانی به معنای بنده است و ئیل در زبان‌های سامی به معنای خداست. در اعتقاد مسلمین،  قبض کننده ارواح است.

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......

برای کفار به شکل وحشتناکی میان و با درد زیاد جونشون رو میگیره برای مومنان با چهره ای زیبا و رنج کمتر چون به هر حال جان کندن سخت هست 

البته مومنان واقعی نه اینایی که نه ظاهرشون اسلامیه نه باطنشون

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

فرشته مرگ در برخی از روایت های شیعه اومده که ۵ بار به هر خونه سر میزنه برای گرفتن جان انسان

در برخی روایات اومده که بعد از اینکه جان تمام انسان ها رو گرفت دیگه بهش نیازی نیست و جان خودش گرفته خواهد شد

بعضی از افرادی که به کما رفتن از همه ادیان ها فرشته مرگ رو زیبا و برخی بسیار ترسناک روایت کردن

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای