2777
2789
عنوان

من یه زنم ...

192 بازدید | 15 پست

وبه زن بودنم افتخار میکنم 

هرگز حس ضعف یا کمبود توی هر مسئله ای نکردم و نمیکنم 

خونه خودم و زندگی خودم ماشین خواهم داشت به هیچ مردی نیاز پیدا نکردم و نمیکنم 

هرگز از یه مرد پول نمیخوام طلا نمیخوام محبت نمیخوام خودم همشو بدست میارم 

ما زنا اگه بخواییم از مرد ها همیشه قوی تریم چه بخوان چه نخوان ولی بعضی از زنها اینو قبول ندارن دیگه 

از هیچ لحاظی به هیچ مردی وابسته نه مادی نه معنوی پیدا نمیکنم 

هر چی داشته باشم مال خودم خواهد بود نه پول شوهرم نه دوس پسر نه کس دیگه ای بابت پولم زندگیم بیرون رفتم تفریح کردن و دوستام به هیچ مردی جواب پس نمیدم هیچ مردی حق نداره صداشو رو من بالا ببره وگرنه صداشو میبرم هرگز در برابر  بی احترامی سکوت نمیکنم 

هرگز در انتظار شوهر و خواستگار اینجور موارد تعریف نشده برای من ...منتظر نمیمونم روی پیشرفتم زندگیم و صد البته خودم کار میکنم .

ای اخرین شبی که توی نی نی سایتم تا وقتی همچین زن کاملا مستقلی نشدم برنمیگردم

این نظر من با نظر شما یکی نبود حق توهین ندارید .

کابریم دست سه نفره   

من یک آدمم و تا لازم نشه به حوزه جنسیتی وارد نمی‌شم،

اگر موفقیتی به دست بیارم به جامعه انسان‌ها نسبتش می‌دم نه گروه همجنس‌هام.

افتخار و امتیازی نه برای جنسیت خودم قائلم نه احساس کمبودی نسبت به جنسیت مکمل دارم و از افرادی جنسیت افراد باعث می‌شه حمایت کنند یا هجمه وارد کنند، دوری می‌کنم! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شرمنده  ولی هر کی افراط کرد منتظر تفریطشم باش

وقتی بقیه زنها زیر دست شوهراشون فحش میشنون و کتک میخورم من دارم ماشینمو یا بلیط مسافرتمو انتخاب میکنم

بدون اجازه گرفتن و نیازمند بودن به کسی

کابریم دست سه نفره   
وقتی بقیه زنها زیر دست شوهراشون فحش میشنون و کتک میخورم من دارم ماشینمو یا بلیط مسافرتمو انتخاب میکن ...

عزیزم 

شما به بقیه زنها چیکار داری خودتو بچسب که از اونور بوم نیفتی 

بعد آخر کار حسرت همون زنها رو نخوری ببینی زندگی و بچه و دورهمی دارن تو باید پیریتو با حیوون خونگیت بگذرونی

ا

عزیزم  شما به بقیه زنها چیکار داری خودتو بچسب که از اونور بوم نیفتی  بعد آخر کار حسرت هم ...

من اگه دلم بچه بخواد یکی رو از پرورشگاه میارم یکی دیگه رو خوشحال میکنم منی که اینجور فک میکنم هرگز حسرت اینجور چیزا رو نمیخورم

کابریم دست سه نفره   
من اگه دلم بچه بخواد یکی رو از پرورشگاه میارم یکی دیگه رو خوشحال میکنم منی که اینجور فک میکنم هرگز ح ...

انشاا... که همینطور باشه 

عزیزم اینقدر به خودت فشار نیار 

انسانها به همدم نیاز دارن اما اگه نشد نشده دیگه دنیا کلا دوروزه

وقتی بقیه زنها زیر دست شوهراشون فحش میشنون و کتک میخورم من دارم ماشینمو یا بلیط مسافرتمو انتخاب میکن ...

عزیز دلم بقیه‌ رو قضاوت نکن 

کسی که از وضعیتش لذت میبره اینقدر با فشار و ادعا نمیاد به بقیه ثابتش کنه

شما هم لذتتو ببر لازم نیست به کسی کاری داشته باشی

آفرین

دیدگاهتونم نسبت به زن و مرد شبیه تینیجرهای ۱۴ ساله‌ی اینستاگرامه*

انشاا... که همینطور باشه  عزیزم اینقدر به خودت فشار نیار  انسانها به همدم نیاز دارن اما ...

من به خودم فشار نمیارم در اصل 

شایدم شما راس بگین همدم نیاز باشه ولی من دوستامو ترجیح میدم چه دختر چه پسر من کل زندگیمو نمیتونم صرف یه نفر بکنم که نیومدم اینکارو کنم اومدم دنیارو تغییر بدم امدم زندگی ببخشم اومدم خوشحال کنم اومدم...... نیومدم 30 سال بشینم بچه داری و خانه داری کنم

کابریم دست سه نفره