2777
2789
عنوان

دلم گرفتهه

41 بازدید | 9 پست

کاش میشد زندگی و مرگ دست خوده آدما باشه خدایا تو ک اینقد بزرگی چرا میخوای ب بندت سختی بدی و بزور مجبور ب زندگیش کنی

افسردگیرفتم تو این خونه حس میکنم نوشخوارفکری دارم از بی خودخوری کردم تو خودم ریختم و دم نزدم از بس همدم و همزبون نداشتم از بس بحث و جنگ دعوا دیدم از بس بی پولی و فقیری و ذلیلی و بدبختی کشیدم از بس غم دیدم از بس حسرت ب دلم موند از بس زجر کشیدم و نمیدونم چ مرگمه از این خونه خسته شدم از این خانواده خسته شدم خدااااا لعنتت کنهههههه لعنتییی کاش امشب بیدار نشی کاااااش مادرم بدبختو کردی اشغال عوضی معتاد اشغااااال برادرام از دست تو فراریان برادرام بی پناهن برادرام غرورشو شکننده شدددد تو عین خیالت نیستتتتتت از ما گلایه دارییییی الهییییی مرگم ببینم الهییییی صب بیدار نشی الهییی ب حق این روز این شب ب حق پنج تن نابود بشی ک سی سال زندگی مادر و برادرام منو نابود کردی

کاش اسم مقدس پدرو رو هر حروم لقمه نزارن بی پولی و فقیری و بدبختی و افسردگی و گریه زاری مارو عین خیالش نیست از ما گلایه داره

دعا کنید بمیرهههه کاااش بمیره ازش متنفرمممم ازش بدم میاااد

چقد مامانمو کتک رد چقد منو برادرام کتک زد معتاد پدرسگ بی کس و کااار چقد دیگه باید تحملش کنیم خدااااا

منم دلم گرفته ول همون بهتر ک مرگه دس خودمون نی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان من با پای فلج بره واس قرص و دوا درمون حروم زاده زحمت بکشه شب ک میاد کلی فحش و داد و شکوندن و داد و بیدا خداااا لعنتش کنه

کاش بمیزیییی کااااش

اون روز از ته دلم از خدا تشکر میکنم تو دلم غوغاست وقتی ببینم مرده وقتی ببینم دیگه نیست ک اذیتمون کنه

هر کسی لیاقت پدر بودن و نداره

فقط چون ع اسپرم اون بچه ب وجود اومده و ی سری ژن مشترک دارن بهش میگن پدرو ولی دم 

این خ مسخرس🗿

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اخ واقعا حیف اسم پدر ولی بازم دعای مرگ هیچکسو نکن حتا اگه اون قاتل خانوادت بود خدا داره همه اینارو م ...

خدا؟؟؟ خدای ک این همه بدبختی میبینه هیچ کاریم نمبکنه+؟؟؟ اینا حکمته؟؟؟ سرنوشته؟؟ اینجوری؟؟ با دیدن بدبختی بنده‌اش دلش آروم میشه تا کجا میخواد پیش بره اصن میخواد تهش ب چی برسههه

خدا؟؟؟ خدای ک این همه بدبختی میبینه هیچ کاریم نمبکنه+؟؟؟ اینا حکمته؟؟؟ سرنوشته؟؟ اینجوری؟؟ با دیدن ب ...

عزیز اینطوری نگو اونروز که حالت بهتر بود خوشبخت تر بودی (اینده) حرفات پشیمون میشی