2777
2789
عنوان

باید تگ کنم...

57 بازدید | 13 پست

من امپول میلتاد رو استفاده کردم 

الان یک هفتس اشتهام کم شده شیرینی دوست ندارم زیاد تشنم میشه هنوز وزن نکردم خودمو خابم تنظیم شده غذای مضرر نمیتونم بخورم گفته بودم تگ میکنم 

@قلبم_یخی  

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم مرسی بابت تگ کردنت ♥️♥️

تعلیق بودم نتونستم جوابتو بدم 

خیلی هم عالی👏🏻👏🏻👏🏻

چند کیلو وزن کم کردید در چه مدت زمانی؟

بعد عزیزم راجع قیمت آمپولها هم میگید؟ هر بدونه اش 700 تومنه؟ یا هر هفتاش 700 تومن؟

ممنون میشم بیشتر راهنماییم کنی🙂🥰😊

@peransayman  

سلام عزیزم مرسی بابت تگ کردنت ♥️♥️ تعلیق بودم نتونستم جوابتو بدم  خیلی هم عالی👏🏻👏🏻👏🏻 چ ...

هر یه دونش ۷۵۰ من ۱۰ کیلو کم کردم مونده ۲۰ کیلو تو سه هفته کلا سه تا داد ب من 

من گذاشتمش کنار بقیش رو روزی سه تا متفو مین میخورم

الان برنج شیرینی مصنوعی شکر قند نوشابه نون خیلی کم اینا. و رعایت میکنم انجیر بادوم گردو مویز میخورم اونم در حد یه دونه تو یک وعده میان وعده شاید نصف موز بخورم یا خیار یا یکم کره بادوم زمینی خالی چون خوشم میاد هله هوله یه پفک شاید یکی بخورم ک خیلی خیلی نادره در کل راضیم اشتهام کم شده حواسم هست معدم بزرگ نشه دوباره 

@peransayman       میشه جوابمو بدی    

فقط بگم یکم همت خودتم میخاد ینی بایدم یکم جلو خودت رو بگیری روزای اول ممکنه هیچی حس نکنی پس باید به خودت کمک کنی فعالیت هم بکن ک یکم انسولین رو سلولات مصرف کنن

قربانت

سلام مجدد

عزیزم دکتر تون همین اقا بودن؟

خودتون گفتید امپول تجویز کنن یا خودشون تشخیص دادن؟

میشه اگi خودت گفتی بگی چیا گفتی که منم بگم بنویسه برام لطفا؟  

من 92 کیلو ام قدم 164..... 32 کیلو اضافه وزن دارم. تنبلی تخمدان دارم. دیگه هیچی دیابت و چربی و فشار خون اینا هیچ

@peransayman  

@peransayman  

سلام مجدد عزیزم دکتر تون همین اقا بودن؟ خودتون گفتید امپول تجویز کنن یا خودشون تشخیص دادن؟ میشه ا ...

اره همینه 

بهش گفتم با ورزش و رژیم و هیچی لاغر نشدم تازه زایمان کردم چاقیم داره افسردم میکنه دوستم میگفت میلتاید زده میخاستم ببینم میشه منم بزنم سابقه هیچ بیماری ندارم دقیقا همینا رو گفتم الکی:/😂