2777
2789

مثلا رفتیم دکتری ک چند ماه پیش عملم کرده بود، برا شوهرم نوبت بگیرم ، با خنده میگفتم منو شوهرم مسابقه گذاشتیم ،دکترمم میخندید 

یا تو تاکسی داشتیم با راننده در مورد گرونی و اوضاع جامعه حرف میزدیم .

میگه چقد با مردا گرم میگیری 

خدا وکیلی کارم بده؟؟ 

مگه میخوام چیکار کنم؟؟

برای حل مشکل خواهرم صلوات بفرستید...ممنونم🌺🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ولی دوس داشتم عینه تو بودم

ولی دقیقا برعکس توام 😓

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دیگ هرکس شخصیتش ی جوره منم مثل خواهرت نمیپسندم اما دخالتم‌ نمیکنم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
نمیدونم ولی دوس داشتم عینه تو بودم ولی دقیقا برعکس توام 😓

چرا؟؟ 

من اجتماعیم کلا هر جا برم مرد و زن نداره 

زود گرم میگیرم 

سرشب رفتم استخر کلی دوست پیدا کردم

دوست داری شوهرت با زنا لاس بزنه؟

شوهرمم با همکاراش بگو بخند دارن و کارش کلا تو یه محیط زنونست 

درسته راحتیم اما برای خودمون خط قرمزایی داریم

چرا؟؟  من اجتماعیم کلا هر جا برم مرد و زن نداره  زود گرم میگیرم  سرشب رفتم استخر ک ...

خیلی خوبه 

من ک زورم میاد جوابه ی مردو بدم 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2790
2778
2791
2779
2792