2777
2789
عنوان

زرنگی تا چه حد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 86 پست

چه قدرسختش میکنین یه مهمونی رو...اگه بعدازمهمونی دادنتون توقع دارین بقیه هم مهمونی بدن شمااصلامهمونی نگیر.....

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاری دوست داری انجام بدی،؟چه کادویی بگیری ازنظرارزش مادی باهمسرمشورت کن همون کاروانجام بده...

خدای من دوستت دارم.....آنی مارابه حال خودمان وآمگذار...پروردگارمن همیشه بامابمان 

آخه مهمانی دادن اصلا نوبتی نیست که😐

یه امرِ شخصیه هر کس دوست داشته باشه مهمانی میگیره و بقیه رو دعوت میکنه هر کسم دوست نداشته باشه نمیگیره

بقیه هم میتونن یه مهمانی رو برن یا نرن

اصلا اجباری توش نیست مگه مدرسه اس؟

یعنی شما اینجوری هستین که هر کس رفت یه جا ازش پذیرایی شد از فرداش حتما حتما حتما باید در تدارکِ مهمانی گرفتن باشه که عوضِ پذیرایی که ازش شده رو پس بده که حرف توش در نیاد؟؟؟

چقدر سخته رسم و رسومتون😨

.Pain🔥you made me a believer

شایدیکی واقعاشرایط مادی یاخونوادگی یاجسمی وروحی نداشته باشه که مهمونی بده.....انقدبدم میاد ازمهمونی دادن زوری به خاطرحرف مردم ومثلانوبت!!!

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

به نظر من این کلمه ی نوبت رو از سرت بکن بیرون عزیزم،هی نوبت این بوده نوبت اون بوده_مهمونی که‌ نوبتی نیست اخه،هرکی با توجه به شرایطش مهمونی میده

شما هم یه کادو بگیر مثل همه ببر و خوش بگذرون،ذهنتم با این چیزا مشغول نکن

ماه رمضانه بیشتر رعایت کنیم دوستم،اگه هم فکر میکنی زرنگ بازیه دعا کن اصلاح شن

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم باید بگم که:دریا طوفانیه؛قایق سوراخه؛پارو شکسته؛ ولی انگیزه زیاده خیلی زیاد.....از کوسه هام نمی‌ترسم!😊

بچه ها حالا من و شوهرم برعكسيم اگه كسي بياد خونمون حال ميكنيم  خيلي اهميت نميديم ما هم بريم يا نه اما از همه توقع داريم بيان خونمون كلا جفتمون عشق مهمون داشتنيم

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده