2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا شوهرم زده تو برق😕

247 بازدید | 12 پست

از دیروز تو قیافس ی بحث کوچیک شد بینمون انگار دنبال داستان بودع

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیوزو بزن بالا خاموش شه🤪

دقیقا باید همینکارو کنم😂

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
مغزش پریود شده کنار بیا باهاش

خیلی از این اخلاقش بدم میاد هرموقه بخواد خوب باشه خوب رفتار میکنه هرموقع یچیزی پیش بیاد اینحوری میزنه تو برق 

دقیقا حال الان من هست دنبال بهانه نیستیم ، تمام حرفها و کارهای مربوط به مسأله اخیر یادمون میاد ،حال ...

هی خدااا 

باهاش بحث نکن اعصابش از جای دیگ خرابه منتظره تا ی چیزی بگی دعوا راه بندازه

اره اونو مطمنم منم اصلا محلش نمیدم فک کن گشنش بود شام اوردم میگ من از دست تو چیزی نیمخورم🫤

من وقتایی شوهرم اینجوری بی دلیل می‌ره تو خودش بیشتر کم محلش میکنم.تازه طلبکارشم میشم بنده خدا اون می ...

منم اصلا محلش نمیدم

خیلی از این اخلاقش بدم میاد هرموقه بخواد خوب باشه خوب رفتار میکنه هرموقع یچیزی پیش بیاد اینحوری میزن ...

عزیزم سعی کن باهاش کنار بیای بلکه بعدا به مرور بهتر شد

شما هم هرماه پریود میشی اعصابت به هم میریزه قطعا حال روحیت به هم میریزه اونم همینجوره خیلی دست خودش نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲