2777
2789

به عنوان کسی ک امتحان نهایی رو گذرونده،، اگه برگردین عقب چه کارایی رو برای نمره ′′حداقل′′ بالای ۱۸ ، ۱۸/۵ انجام می‌دین چه کارایی نمی‌کنین؟ 

توصیتون برای دوازدهم های امسال چیه؟

برنامه امتحانی هم ک دادن

لطفاً از هیچ چیز دریغ نکنین هر چیزی ک می‌تونه کمک‌کننده باشه حتماً بگین، بیننده نباشین ممنونم ازتون🥲❤️، این تاپیک مطمئنا به درد خیلیا میخوره 

تأثیر نهایی هم ۵۰ درصد شده تو قبولی دانشگاه 

ریییز به ریز کتاب بخون سوالات کتاب رو قشنگ بخون و حل کن مفهومی بخون بالای ۱۸ میشی اگه درسی مشکل داری کتاب ماجرا منو درسام یا فرمول بیست بگیر فقط ریز به ریز رو بخون همین

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تجربه نکردم ولی خواهرم که نهایی داد میتونم بگم اصلی ترین دلیلی که باعث شد از موفقیت دور بشه استرس بود!!بعدشم دروس کاملا مفهومی سوال داده میشه و درس فارسی خیلییی زیاد اهمیت داره...همیشه ام میگه با یه ماه نمیشه کنکور جمع کرد ولی یه ماه میشه نهایی ۲۰ گرفت 

ریییز به ریز کتاب بخون سوالات کتاب رو قشنگ بخون و حل کن مفهومی بخون بالای ۱۸ میشی اگه درسی مشکل داری ...

فرمول بیست بهتره یا راه نهایی ؟ مشاورم میگه درسنامه راه نهایی سوالای شب امتحان ... نمیدونم چیکار کنم سفارش بدم راه نهایی یا نه ... خیلیم گرونه لعنتی

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  
فرمول بیست بهتره یا راه نهایی ؟ مشاورم میگه درسنامه راه نهایی سوالای شب امتحان ... نمیدونم چیکار کنم ...

به نطرم فقط ریز به ریز کتاب رو بخونی ام عالیه 

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

کتاب درسی رو قورت بده مخصوصا تمرین ها هرجایی که موقع خوندن احساس میکنی یهجوریه و بدقلقه رو اتفاقا بیشتر بخون نمونه سوالای سالای پیشو پرینت بگیر حل کن همرو 

کامل و خوش خط بنویس برگه بدخط از همون اول انرژی مصحح رو میگیره و دست پایین بهت نمره میده

تا جایی که میتونی برگه رو پر تر کن سوالی که هیچیم بلد نیستی خالی نذار یچیزی بنویس

حتما خلاصه برداری کن که روز امتحان یه چیز چکیده ی خوب داشته باشی مرور کنی

برگه ت رو زود نده و تا آخر فکر کن و بهترین جواب رو بنویس

فرمول بیست بهتره یا راه نهایی ؟ مشاورم میگه درسنامه راه نهایی سوالای شب امتحان ... نمیدونم چیکار کنم ...

ببخشید پیامتون جواب میدم تجربه خودم به شخصه این بود کتاب فرمول بیست واقعا حرف نداره خودم همه درساش دارم و استفاده میکنم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز