2777
2789
عنوان

مزاحم

97 بازدید | 11 پست

از شنبه یه نفر چند بار باهام تماس گرقت من جواب ندادم 

یک شنبه دوبار زنگ زد مامانم جواب داد قطع کرد 

دیروز پیام دادم گفتم شما امسشو گفت منم گفتم نمیشناسم 

امشب زنگ زد گفت من با مهیاس کار دارم گفتم من مهیاس نمیشناسم اشتباه گرفتید گفت فامیلیت چیه منم قطع کردم دوباره زنگ زد گفت گوشیو بده مهیاس گفتم بخدا من مهیاس نمیشناسم گفت گوشیو بده مامانت دادم مامانم گفت من با سمانه کار دارم مامانم گفت ما سمانه نمیشناسیم گفت فامیلیتون چیه مامانم گفت به شما چه انقدر مزاحم نشو گفت من مزاحم نشدم و اینا داشت حرف میزد ما قطع کردیم بلاک کردیم 

واقعا ترسیدم این کیه که انقدر اصرار داشت فامیلی من بدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چرا انقدر گفت فامیلی مزاحم خیلی بهم زنگ زدن ولی جرعت نکرده بگا گوشی بده مامانت

چون میخاست بدونه فامیلیتو 

مزاحمه 

من که اصلا شماره ناشناس جواب نمیدم ولی پیام چرت و پرت زیاد دارم که سریع بلاک میشن 😁

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
چون میخاست بدونه فامیلیتو  مزاحمه  من که اصلا شماره ناشناس جواب نمیدم ولی پیام چرت و پرت ...

نمیدونم واقعا ترسیدم چون با هیچکسی چت نمیکنم به هیچکسی شماره ندادم اینستا هم حتی یک پسر فالو ندارم 

نمیدونم واقعا ترسیدم چون با هیچکسی چت نمیکنم به هیچکسی شماره ندادم اینستا هم حتی یک پسر فالو ندارم&n ...

یه عده مریض هستن رندم شماره میگیرن بزنه و کیسی که میخوان بخوره به تورشون سخت نگیر

یه عده مریض هستن رندم شماره میگیرن بزنه و کیسی که میخوان بخوره به تورشون سخت نگیر

اره اینو قبول دارم ولی دوبار زنگ زده و مامانم جواب داد اگر رندوم بود دیگ نمیزد چون من نه واتساپ دارم که تلگرام

اره اینو قبول دارم ولی دوبار زنگ زده و مامانم جواب داد اگر رندوم بود دیگ نمیزد چون من نه واتساپ دارم ...

مقاومت میکنیاااا😅

خب اگه مزاحم نیست کیه 

دشمن داری 

یا کسی میخاد امتحانت کنه