2777
2789
عنوان

شوهر بی شرف

4003 بازدید | 23 پست

کثافت زنگ زده بابام بیاین صحبت کنیم بابامم گفت شما باید بیاین گفت پیرو صحبت های شده شما ساعت پنج بیاین منم میخوام نرم میترسم دروغ بگه پشت سرم ولی چیکار کنم راهنمایی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتکم زده طلبکاره میگ باید مهریه شو ببخشه میخواد با عموش حرف بزنیم 

یا خدا این دیگه کیه بگو عموت خر کیه وقتی قانون هست😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
میخواد تازه منو شرمنده کنه انگ خیانت و دروغ بم زده

چ دلی داری تو وایسادی تو هیچی نمیگی بگو مدرک داری ثابت کن خیانتمو برو شکایت کن از عوضی

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
اخه تو تاپیکام خیلی توضیح داده بودم کتکم زده ۲۷ روز قهر کرده مهریه گیر داده ببخش

خیلی عوضیه شوهرت خیلی کثافته حواست باشه بهش بگو به خانواده ها نکشه بگو که خط قرمزته وگرنه قبلش باباتو آماده کن همه چیز و بگو لااقل بابات حرف برای دفاع ازت داشته باشه واقعا درکت میکنم خدا کمکت کنه 

اخه تو تاپیکام خیلی توضیح داده بودم کتکم زده ۲۷ روز قهر کرده مهریه گیر داده ببخش

نبخش

چرا ببخشی 

خیلی مهربونه که مهریه هگ ببخشی

اصلا بگو برنمیگردم ، مهریه مو هم میخوام تا آدم شه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

خیلی عوضیه شوهرت خیلی کثافته حواست باشه بهش بگو به خانواده ها نکشه بگو که خط قرمزته وگرنه قبلش بابات ...

بابام میخواد بره ب رینه بش ی بارم زنگ زد گفت تو مامانت دروغ میگین و گوشاتون سنگینه ب بزرگ ترتون بگو بیاد حرف بزنه