2777
2789

همشون دروغ میگن 

هر کی بره پیششون همین بهش میگن 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

بگو دعانویس از پیش خدا نیومده که حرفاش صد در صد درست باشه

بعدشم خدا انقد قدرت داره می‌تونه همه چیزای منفیو ازم دور کنه

و ناس و فلق بخون

آقایون دعوت به دوستی ندن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پولتو حروم دعا نویس نکن روزی یه صفحه قرآن بخون توکل کن به خود خدا مشکلت ام حل شده بدون 

یه مشت آدم تنبل و علاف که عرضه پول درآوردن ندارن با گول زدن و ترسوندن آدمایی مثل شما امرار معاش میکنن 

نکن خواهرم نکن

منم یه مدت خیلی فا‌. ل می‌گرفتم پیش آدمای مختلف  همششششش چرت و پرته همش توجه نکن به حرفاش انگ ...

آخه هم سر درد بیخود دارم

هم چشم درد

هم بی خوابی

هم اینکه ۲۱ سالمه هم قشنگم

هم خانواده خوب و با اصالت دارم

ولی یک خواستگار هم نداشتم 

آخه هم سر درد بیخود دارم هم چشم درد هم بی خوابی هم اینکه ۲۱ سالمه هم قشنگم هم خانواده خوب و با ا ...

ناس و فلق بخون ، حرز امام جواد بگیر دعا کن 

دلت به خدا گرم باشه

آقایون دعوت به دوستی ندن