2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باورت میشه من قبل بارداری میگفتم دختر باشه ولی وقتی سونوگرافی اولی گفت پسر لباس پسرونه گرفتیم و کلی ...

اشکالی نداره عزیزم؛ اینکه غصه نداره؛ اصلا پسر و دختر بودنش مهم نیست؛ خداشاهده دوست من ناخواسته باردار شد پسر زاید؛ هفت ماهگی پسرش سرطان گرفت الان سه سالشه؛ خوب شده ولی همش درگیر بیمارستانه باید چکاپ بشه هر سه ماه؛ به چیزای بدتر فک کن و خداروشکر کن که هر دوتون سالمید؛ این چیزا که غصه نیست؛ این ماییم که غصه رو بوجود میاریم؛ بچه ت الان همه چی رو میفهمه؛ دلت میاد نی‌تی توی دلت دلش بشکنه؟ واقعا دلت میاد؟ به نظرم ازش معذرت‌خواهی کن گناه داره نی‌نی گوگولی 

اشکالی نداره عزیزم؛ اینکه غصه نداره؛ اصلا پسر و دختر بودنش مهم نیست؛ خداشاهده دوست من ناخواسته باردا ...

کاش سونو ان تی نمیپرسیدم پسر 

شوهرم همه اش میگفت پسره وقتی بهش گفتم اونم جا خورد ناراحت شد 

کاش سونو ان تی نمیپرسیدم پسر  شوهرم همه اش میگفت پسره وقتی بهش گفتم اونم جا خورد ناراحت شد&nbs ...

نمیدونم دیگه چی بگم؛ فقط مطمئنم یه روزی میاد که عاشق بچه‌ت هستی و نمیتونی حتی یه ثانیه ازش دور بشی؛ بخاطر همین خوشحالم؛ این روزای ناراحتیت هم به سرعت برق و باد میگذره و فراموش میکنی؛ فقط امشب چون شب عیده من یه دعای خوب در حقت میکنم؛ إن شاءالله یه روزی بیاد اینقدر این بچه باعث سرافرازی و سربلندیت بشه که از ته دل خوشحال باشی و به امشب فک کنی که چقدر الکی غصه خوردی و الکی ناراحت شدی. 

دیگ نمیشه برم سونوگرافی؟؟ دکتر دوباره کی برام مینویسه؟؟

بستگی به دکترت داره چقدر سختگیر باشه؛  هفته دیگه برو اگه ننوشت برو یه کلینک پیش یه دکتر دیگه بگو میخوام سیسمونی بخرم یه سونو واسم بنویسید؛ من همینکارو کردم چون دکترم برام سونو نمی‌نوشت میگفت زوده؛ منم رفتم تو یه کلینیک تا گفتم واسم سونو نوشت

دیگ نمیشه برم سونوگرافی؟؟ دکتر دوباره کی برام مینویسه؟؟

زندایی من بعد از ۲۶ سال بچه دار شد از بس استرس داشت همش گریه میکرد میگفت بچه تکون نمیخوره و هفته ای یه بار میرفت‌سونو‌، الانم بچه ش بزرگه؛ ما توقع داشتیم بچه ش نرمال نباشه از بس سونو کرده بود ولی خوب و سالمه. درسته میگن ضرر داره ولی شما چون ناراحتی هفته دیگه برو تا مطمئن باشی‌چیه؛ استرس خطرش از سونو بیشتره؛ من جات بودم شنبه میرفتم دوباره

اگه قبل بارداریت میگفتی پسر میخوای کمکت میکردم و کاملا هم بهت حق میدادم، اما الان که دختر شده اصلا ح ...

میشه به منم کمک کنی من یه دختر دارم دوستدارم بعدی پسر شه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

سلام

من تهوع خیلی خیلی کم بعضی روزا عصرا دارم، یازده هفته هستم

از شیرینی خوشم‌نمیاد هرچند اولين بار ویار شیرینی کردم‌ولی بعدش بدم میاد و همش شور و ترش و‌مایعات میخوام،ضربان قلب شش هفته ۱۲۵ بود ، پاهام مدام یخ هستن،به نظرتون نی نی من چیه؟

به دختر دارم‌،جون دل من و باباش ه، دوست دارم پسر باشه اما اگرم نباشه عاشقشیم