2777
2789
دست خودم نیست اشکم در اومد دارم گریه میکنم

باورکن یه روز ازینکه امروز ناراحت بودی بابت همچین قضیه ای کلی پشیمون میشی

درک میکنم جابخوری یکم بری تو خودت اما تا این حد ناراحتی رو درک نمیکنم

خوشحال باش بابا قدرشو بدون خیلیا چندین سال ارزشونه یه کوچولو داشته باشن چه پسر چه دختر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست خودم نیست اشکم در اومد دارم گریه میکنم

وای نه تو رو خدا گریه نکن؛ شایدم پسر باشه؛ اون بچه تو شکمت احساس داره اگه دختر باشه ناراحت میشه دوسش نداری؛ تو رو خدا پاشو خداروشکر کن؛ من یه دختر دارم هرچی بزرگتر میشه میفهمم خدا چه نعمتی داده بهم؛ دختر هرچی بزرگتر بشه قدرشو بیشتر میدونی؛ الکی برا خودت غصه درست نکن؛ شیطان رو لعنت کن و پاشو کلی حس خوب و مثبت بده به خودت و نی‌نی خوشکلت؛ دلت میاد یه جنین فسقلی رو دوست نداشته باشی؟ به این فکر کن چقدر ضعیفه الان و تنهاست و چقدر به محبتت نیاز داره؛ عاشقانه دوسش داشته باش چه دختر باشه چه پسر

باورکن یه روز ازینکه امروز ناراحت بودی بابت همچین قضیه ای کلی پشیمون میشی درک میکنم جابخوری یکم بری ...

خودم قبل از بارداریم دختر دوست داشتم اما وقتی ان تی گفت پسر امیدوار شدم اسم براش انتخاب کردم لباس پسرونه براش گرفتم بهش دل بسته بودم 

تمام حسم میگفت پسر از اول بارداری وقتی دکتر گفت دختر اصلا موندم 

من تمام حسم میگفت دختره

دختر خیلی دوست دارم ولی پسر رو بخاطر علاقه همسرم به پسر و اینکه همیشه دوست داشتم بچه اولم پسر باشه دوست داشتم

اما هم من هم همسرم بازم عاشق دخترداشتنیم من یه وقتا میگم دلم میخواد ۳ تا دختر داشته باشم

وقتی گفتن پسره چون همه میگفتن علائمم دختره جاخوردم یکم شوکه شدم خیلی خوشحال شدیم ولی اگه میگفت دختره بازم همونقدر خوشحال می‌شدیم

وای نه تو رو خدا گریه نکن؛ شایدم پسر باشه؛ اون بچه تو شکمت احساس داره اگه دختر باشه ناراحت میشه دوسش ...

نمیدونم چی بگم از پطب تا اینجا به زور خودمو نگه داشتم گریه نکنم ولی الان دارم گریه میکنم 

من تمام حسم میگفت دختره دختر خیلی دوست دارم ولی پسر رو بخاطر علاقه همسرم به پسر و اینکه همیشه دوست ...

من منتظر بودم دکتر بگه پسر ولی بازم چند بار ازش پرسیدم گفت دختر صد در صد ولی تو ان تی خطا بوده 

نمیدونم چی بگم از پطب تا اینجا به زور خودمو نگه داشتم گریه نکنم ولی الان دارم گریه میکنم 

دیشب یه جا خوندم خانمه ۳۰ هفته اش بود رفته بود سونو و فهمیده بود انومالی و سونوی ۲۳ هفته که گفته بودن دختره اشتباه شده و ۳۰ هفتگی گفتن پسره... خیییییلی ناراحت بود چون میگفت من سیسمونی گرفتم و خریداشو کردم حالا باید چکارکنم...

تمام حسم میگفت پسر از اول بارداری وقتی دکتر گفت دختر اصلا موندم 

عزیزم شما الان یه مادری؛ باید سنگ صبور بچه ت باشی؛ تا میتونی از این لحظات استفاده کن و خداروشکر کن؛ تمام اتفاقات زندگیمون یه امتحانه؛ پس اجازه نده توی این امتحان رد بشی؛ خداروشکر کن بخاطر این نعمت بزرگش؛ جنسیت مهم نیست عزیزم؛ خیلیا سر پسر زایدن رقابت دارن شما از اون دسته نباش حتی اگه بچه ت پسر باشه؛ مهم عاقبت بخیری و خوشبختیه؛ بهت حق میدم تو این شرایط نتونی احساست رو کنترل کنی ولی در هر صورت فقط خداروشکر کن حتی به زبون؛ پس دیگه غصه نخور مامان مهربون 

عزیزم شما الان یه مادری؛ باید سنگ صبور بچه ت باشی؛ تا میتونی از این لحظات استفاده کن و خداروشکر کن؛ ...

باورت میشه من قبل بارداری میگفتم دختر باشه ولی وقتی سونوگرافی اولی گفت پسر لباس پسرونه گرفتیم و کلی باهاش حرف میزدم خودمم حس میکردم پسر همه علائمم پسر بود یهو امروز گفت دختر 

چرا بابا توی ۲۳ هفتگی سونوش بازم خطا‌ داده بوده اگه سونوی جای خوبی نری احتمال خطا دار

والا تو شهرستان ما دو تا سونوگرافی هست یکیش اصلا خوب نیس میگن این یکی خوبه دیگ منم رفتم پیش این